Sengeheste

En smart sengehest sikrer dit barn mod at falde ud af sengen om natten, skaber tryghed og sikrer den gode nattesøvn. Se vores udvalg der passer til børnesenge fra Spiloppe herunder.

Hvornår skifter man til juniorseng?

Hvornår skifter man fra tremmeseng til juniorseng og hvorfor gør man det? Hvis du er i tvivl om, om dit barn er klar til at flytte over i en juniorseng, så læs med i guiden her. 

Sengehest – sikrer dit barn mod fald om natten

Hvis dit barn har tendens til at sove uroligt og bevæge sig meget om natten, er der selvsagt risiko for at hun eller han falder ud af sengen. Denne risiko kan du dog minimere væsentligt ved at montere en sengehest på sengens side. En sengehest udmærker sig ved, at det ikke er en permanent løsning – men kan tages af, når/hvis dit barn ikke længere har behov for den ekstra sikkerhed. Invester i en sengehest til dit barns seng – det skaber tryghed for både dig selv og dit barn, hvis han eller hun er bange for at falde ud af sengen.

  • Undgå at dit barn falder ud af sengen
  • Vælg imellem forskellige farver til både piger og drenge
  • Høj kvalitet med Svanemærkede produkter fra Spiloppe

 

Hvis du har investeret i en juniorseng fra kvalitetsmærket Spiloppe, som vi forhandler på Bilka.dk, finder du her på siden en sengehest, der passer til. Du har mulighed for at vælge imellem forskellige farver alt efter, hvad der passer dit barns seng, værelse og smag bedst.

Husk sikkerheden

En større sikkerhed er højst sandsynlig et af de største grunde til at købe og montere en sengehest på dit barns seng – men sikkerhed er ikke kun et spørgsmål om at minimere risikoen for at komme til skade. Det handler også om kvalitet og sundhed. Når du vælger en seng eller en dertilhørende sengehest fra Spiloppe, er det et sikkert valg. Produkterne fra Spiloppe er fremstillet af FSC-certifeceret træ. Spiloppes senge er desuden Svanemærkede.

Køb en sengehest på Bilka.dk

Kom uheld i børneværelset i forkøbet og invester i en sengehest til dit barns juniorseng. Du kan i udvalget vælge lige den farve, der passer netop din dreng eller pige bedst – og købe den online med det samme. Vi giver dig altid ubegrænset returret i tilfælde af, at varen eller varerne ikke lever op til dine forventninger. Er du på udkig efter andre ting til børneværelset? Find alt fra en ny børneseng til madrasser og øvrigt tilbehør til juniorsenge i vores brede udvalg af børnesenge. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har Danmarks største vareudvalg, så os hos finder du alt, du skal bruge!