Tremmesenge

En tremmeseng er helt uundværlig, når du skal indrette børneværelset til din baby. Det er nemlig her den lille kommer til at sove. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en tremmeseng i gode og holdbare materialer. På Bilka.dk kan du vælge mellem flere flotte modeller, der alle lader din guldklump sove godt og trygt.

Hvornår skifter man til juniorseng?

Hvornår skifter man fra tremmeseng til juniorseng og hvorfor gør man det? Hvis du er i tvivl om, om dit barn er klar til at flytte over i en juniorseng, så læs med i guiden her. 

Vælg en flot og pålidelig tremmeseng

En tremmeseng er en form for babyseng, der har flere formål. For det første skal den selvfølgelig sørge for, at din baby kan sove godt og sikkert hele natten. Men den skal også kunne give dig som forælder ro i maven, når du har puttet den lille. Det betyder blandt andet, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt den lille kommer til skade eller falder på gulvet i løbet af natten. Det betyder også, at du kan vide dig sikker på, at sengen er fremstillet af materialer, der både er sikre for din baby samt holdbare.

Søvn er en vigtig del af livet, og det gælder især for babyer og børn, der bruger meget energi på at vokse og lære hver dag. Du bør derfor ikke tage dig til takke med en tremmeseng, der ikke lever op til dine krav. Vælg en seng, du tør stole på, så din lille guldklump har de bedste forudsætninger for at få en god nattesøvn.

 

Giv børn i alle aldre en god nattesøvn

Som forælder vil du hurtigt opdage, at din lille baby hurtigt vokser. Pludselig er han eller hun knapt så lille mere, og så er det ved at være tid til at opgradere tremmesengen til noget større.

På Bilka.dk har vi gjort det ekstra nemt for dig. Derfor kan du finde senge til børn i alle aldre, blandt andet:

 

Det er derfor let at vælge netop den seng, der passer til dit barns alder. Det brede udvalg af senge gør også, at du kan finde en model, der passer ind på ethvert børneværelse. Desuden kan du nyde godt af ubegrænset returret, så du med ro i maven kan bestille en ny tremmeseng til den lille på Bilka.dk.