Køb madopbevaring til køkkenet og madpakken på Bilka.dk
Køb madopbevaring til køkkenet og madpakken på Bilka.dk

Madopbevaring

Praktisk og hygiejnisk madopbevaring i hjemmet og/eller på farten. Plastikbøtter til opbevaring af mad i fryser, køleskab og tørskabe. Flasker i plast eller glas til køleskab og skoletasken. Madkasser og drikkedunke til store og små. Se det store udvalg af beholdere til opbevaring af mad af enhver slags herunder.

Kategorier
Populære mærker

Praktisk madopbevaring

Smid ikke mad ud – opbevar den korrekt i forhold til hygiejne og holdbarhed, og brug praktiske beholdere hjemme og på farten.

  • Maden holder længere
  • Du bevarer friskheden
  • Nemmere at transportere

 

Luft får det meste mad til at fordærves hurtigere, og korrekt opbevaring af mad får derfor både rå og tilberedte madvarer til at holde længere. Din madpakke holder sig frisk længere tid i en god madkasse, og drikkevarer er nemmere at have med på farten i smarte plastflasker.

 

Hvilken madopbevaring passer til dig?

Der er forskel på god opbevaring af mad i hjemmet og på farten. Hvornår skal du vælge flasker i plast? Hvilken madkasse passer til dit behov? Og hvad er vigtigt ved plastikbeholdere?

  • Flasker anvendes til opbevaring af drikkevarer både ude og hjemme. Glasflasker er nemme at vaske af og elegante at sætte på bordet med vand eller saftevand, når det er spisetid. Plastikflasker eller drikkedunke er velegnede til at have med i rygsækken eller skoletasken og er ofte bedst til kolde drikke.
  • Madkasser er ikke kun til børn og findes i et utal af størrelser. Vælg den store med integreret bestik og køleelement til salaten, eller den runde i flere lag til yoghurten med topping. Til børn er de klassiske bokse med børnemotiver populære, mens en trendy snackboks holder styr på de udskårne frugtstykker.
  • Plastikbeholdere til opbevaring af madvarer eller rester kan bruges i både køleskab, skab og fryser. Nogle tåler desuden både mikroovn og opvaskemaskine. Køb i sæt med flere størrelser, eller vælg størrelse efter, hvor meget mad du opbevarer ad gangen. Husk at overveje, om plastikbeholderne skal stå synligt i køkkenet, eller om du evt. har brug for at kunne skelne i farver mellem flere bokse.

 

Gå på opdagelse i vores store online udvalg herover. Bilka.dk – vi har Danmarks største vareudvalg.