Vaskeklude

Klude er oftest uundværlige i hverdagen og har flere funktioner på blandt andet badeværelset og i køkkenet, blandt andet til vask af ansigtet, til at tørre hænder i og til din baby. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af vaskeklude i flotte farver og af bløde kvalitetsmaterialer.

Køb klude til dine behov i hverdagen

Det er altid en god idé at have et par rene klude i nærheden. Særligt for børnefamilierne er det vigtigt, da der tit er et par beskidte fingre, et beskidt ansigt eller et par hænder, der trænger til at blive rengjort og tørret. På Bilka.dk har du gode muligheder for at finde vaskeklude til dine behov. Vores udvalg her på siden inkluderer nemlig pakker med op til ti stykker, så du ikke behøver at gå ned på rene klude i hverdagen. 

Det er dog langt fra kun børnefamilierne, der kan have glæde af vaskeklude i hjemmet. Du kan for eksempel stille vaskeklude frem for dine gæster ude på gæstebadeværelset. Ved at rulle dem flot sammen og stille dem frem i en flot kurv bidrager det også til en flot og indbydende indretning på badeværelset. Her kan du samtidig vælge at par klude i en farve, der understreger stilen og stemningen i rummet. 

 

Find vaskeklude i fine farver og materialer på Bilka.dk

Synes du også, at vaskeklude helst gerne skal være både flotte at se på og behagelige at bruge? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden har vi nemlig samlet en bred farvepalet af klude i neutrale og kulørte nuancer, der matcher vores mange andre håndklæder. På den måde kan du nemt skabe et gennemført tema på badeværelset, hvis det er det, du ønsker. 

Dertil er vores vaskeklude lavet i lækker, blød bomuld, der både er behageligt at bruge, holder længe og har en generel god absorberingsevne. Hvis du er en smule i tvivl om, hvilken kvalitet der passer til dig blandt vores udvalg af vaskeklude, kan du med fordel tage et kig på vores guide til håndklædekvaliteter