Gæstehåndklæder

Ethvert velindrettet og indbydende badeværelse fortjener at have flot og blødt gæstehåndklæde hængende. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af gæstehåndklæder i bløde kvalitetsmaterialer samt i et væld af fine farver, der passer til netop din boligindretning. Udforsk alle vores tidløse og trendy gæstehåndklæder herunder.  

Imponér dine gæster med flotte gæstehåndklæder 

Et gæstehåndklæde har flere formål på badeværelset. For det første er de små håndklæder på blot 30x50 cm tiltænkt til at tørre hænderne i efter en tur under vandhanen. For det andet er de med til at understrege stilen i forbindelse med din boligindretning: Kører du eksempelvis et tema i naturlige farver? Er du vild med livlige farver - og gerne så mange af dem som muligt? Eller leder du måske blot efter et gæstehåndklæde, der kan bringe lidt balance i farverne fra blandt andet badeforhænget? 

Mulighederne er mange, og på Bilka.dk finder du flotte gæstehåndklæder for enhver smag. Vi har både klassiske, kulørte, eksklusive og trendy farver, som du kan vælge imellem. Kvaliteten er naturligvis også i orden. Hos os finder du nemlig gæstehåndklæder i 100 % bomuld - heriblandt flere økologiske udgaver. Dermed kan du og dine gæster forkæle hænderne med dejligt bløde kvalitetsmaterialer.  

 

Et par gode vaskeråd til dine gæstehåndklæder 

Et godt håndklæde er et, der både føles dejligt blød og effektivt tørrer hænderne. For at opnå samt bevare begge dele, er der et par simple - men effektive - råd, du med fordel kan følge. Før du tager dit nye gæstehåndklæde i brug, bør du lægge det i blød i kold vand og lade det ligge i 24 timer. Det får bomuldsfibrene til at åbne sig, hvilket gør at håndklædet bliver endnu bedre til at optage væske.  

Dertil bør du huske at følge de almene vaskeråd for håndklæder. Det betyder, at du gerne skal give dem en tur på mindst 60 grader i vaskemaskinen og efterfølgende tørre dem i tørretumbleren. Det giver dig et fuldt ud rent og blødt gæstehåndklæde. Derudover bør du holde dig fra skyllemiddel, da det skaber en hinde på fibrene, hvilket går ud over håndklædets evne til at suge.