Badelagner

Med et badelagen kan du tørre hele kroppen og holde dig varm. Vores badelagner måler nemlig 100x150 cm, hvilket er en god størrelse til dage på stranden og ved poolen. Udforsk udvalget i mange farver herunder, og bestil nemt det rette badelagen online.

Pak dig godt ind i et badelagen

Leder du efter et stort håndklæde? Så bør du overveje vores 100x150 badelagner. Disse ekstrastore badehåndklæder er fantastiske at pakke sig ind i efter en tur i svømmehallen, poolen eller havet.

På Bilka.dk har vi mange slags badelagner fra forskellige danske mærker. Der er også mange farver at vælge imellem. På den måde kan du vælge et badelagen, der passer til resten af dine håndklæder – eller vælge noget, der skiller sig ud.
 

Hvad er et badelagen?

Et badelagen måler 100x150 cm og er det største håndklæde, du kan finde. Et normalt badehåndklæde måler nemlig 70x140 cm, hvilket er en passende størrelse for de fleste, når de har været i bad og skal tørre sig.

Fordelen ved et badelagen er:

  • Det er godt at have med på stranden. Fordi badelagner er så store, er der mindre risiko for, at du skal ligge på sandet.

  • Du kan bruge badelagnet til at dække hele kroppen. Tag det for eksempel med, hvis du skal vinterbade eller bare let fryser efter en tur i vandet.

  • Det fås i mange forskellige farver. På Bilka.dk finder du pæne badelagner i alt fra blå til lyserød.

Der er altså flere fordele ved at have et eller to badelagner. På grund af størrelsen fungerer et badelagen også godt til deling sammen med dine børn eller med en ven, der har glemt sit eget håndklæde derhjemme.
 

Find lækre håndklæder for hele familien på Bilka.dk

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af håndklæder i lækker kvalitet og forskellige designs. Du kan for eksempel finde alt fra vaskeklude, gæstehåndklæder og børnehåndklæder. Desuden er alle vores OEKO-TEX standard 100 mærket, hvilket betyder, at de er testet for en lang række skadelige stoffer. Vores udvalg af badelagner og håndklæder er derfor et godt valg for både dig og hele din familie.