Børnehåndklæder

Trænger dit barn til et nyt håndklæde? På Bilka.dk finder du et spændende udvalg af børnehåndklæder i god kvalitet med flotte motiver, der forestiller deres yndlingskarakterer eller afspejler deres interesser. Tag et kig herunder, og find et børnehåndklæde, der falder i netop dit barns smag. 

Børnehåndklæder med børnevenlige motiver 

For mange børn skal et håndklæde ikke blot være et ensfarvet stykke tekstil. Det skal helst gerne have deres yndlingskarakterer fra film og tv på eller afspejle deres interesser. Leder du efter et børnehåndklæde med skønne motiver på, der sikkert er for lige dit barn? Så finder du det lige her på Bilka.dk. 

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af børnehåndklæder, der er prydet med et hav af velkendte karakterer. Det inkluderer blandt andet Gurli Gris, Paw Patrol, Barbie og de højt elskede Minions fra Grusomme Mig-filmuniverset. Derudover har vi flere flotte håndklæder, der afspejler børnenes interesser for eksempelvis fodbold, gaming og dinosaurer. Vi har sikkert et børnehåndklæde, som dit barn vil kunne lide.  

 

Har du styr på, hvordan du vasker et børnehåndklæde? 

Ligesom det gælder for alle andre håndklæder, skal du vaske børnehåndklæder jævnligt. Og vask af håndklædet starter allerede, før det bliver taget i brug. Hvis du ønsker at maksimere håndklædets absorberingsevne, kan du med fordel lægge det i blød i koldt vand og lade det stå i et døgns tid. Det får bomuldsfibrene i stoffet til at åbne sig, hvilket gør dit barns badehåndklæde endnu bedre til at tørre dem efter en tur under bruseren eller i havet.  

Dertil handler det om at følge de generelle anbefalinger for vask af håndklæder:  

  • Vask på mindst 60 grader for at få bugt med bakterier og lignende i håndklædet 
  • Tilsæt ikke skyllemiddel, da det danner en hinde, som forhindrer håndklædet i at absorbere optimalt 
  • Tør gerne håndklædet i tørretumbleren for at bevare et blødt materiale 

 

Med disse simple og brugbare råd i hånden, kan dit barn få mest muligt glæde ud af deres nye, bløde håndklæde. Det samme gælder naturligvis også for resten af familien.