Batterilamper

Slip for snørklede ledninger og oplev friheden med en smart batterilampe, som du kan tage med dig overalt. Det er, hvor end du har brug for lys og uden at gå på kompromis med stilen. Se udvalget her på siden og find en smart genopladelig lampe i dag.

Oplev fordelene ved en batterilampe

Nogle gange har vi brug for at tage lyset med os. Det kan for eksempel være, når du vil nyde en kølig sommeraften ude på terrassen. Eller hvis du ikke lige har en stikkontakt i nærheden af dit sengebord, men gerne vil have en pæn lampe.

Det er her, en batterilampe kommer ind i billedet. Fordelene ved en lampe på batteri er blandt andet:

  • Den har ikke brug for ledninger og er derfor bærbar

  • Du ka’ tage lampen med dig og dermed altid have lys

  • Du får meget mere frihed til at bruge din batterilampe optimalt

Desuden kan du finde flere pæne lamper på batteri i dag. De er altså ikke blot praktiske; de kan også blive en flot del af din boligindretning.
 

Find en genopladelig lampe på Bilka.dk

Skal du på picnic, har du brug for udendørs lys på terrassen, eller mangler du en ny bordlampe på en hylde? Med vores udvalg af genopladelige lamper og batterilamper er det en nem sag.

Du er ikke tvunget til at placere lamperne et bestemt sted indenfor - faktisk kan du tage dem med, hvorhen du har lyst. Sæt blot et par nye batterier i, eller lad lampen op med et kabel, når den er ved at løbe tør.

På Bilka.dk finder du også genopladelige lamper i forskellige designs, størrelser og materialer. På den måde kan du oplyse rummet med en lampe, der passer til din smag.

Stort udvalg af lamper og alt andet til din boligindretning

Selvom der er fordele ved en batterilampe og den genopladelige lampe, skal du ikke snydes for vores almindelige lamper på ledninger. De er også funktionelle og flotte. Derfor har vi alt fra pendellamper til bordlamper i alverdens farver, former, størrelser og materialer.

Finder du ikke en stil her på siden, som du kan lide, behøver du derfor ikke give op. Udforsk vores mange spændende bud, og find generelt en masse kategorier indenfor boligindretning.