Havelamper

På Bilka.dk fører vi en række havelamper i forskellige modeller og designs. Du finder havelamper til mange forskellige formål eksempelvis standerlamper og bedlamper, der giver dit bed og have et flot lys, når mørket falder på. Havelamperne er typisk er udført i enten metal, stål eller aluminium. En havelampe eller bedlampe kan være et rigtig godt og flot element i enten indkørslen eller ved terrassen, da den giver en god belysning og skaber hygge.

48 produkter

Holdbar bedlampe i enkelt design

499 kr.

Robust havelampe i klassisk design

699 kr.
70 cm
1.249 kr.
B: 8 x H: 100 x D: 18,5 cm
1.249 kr.
Ø: 17 x H: 50 cm
499 kr.
B: 16,5 x H: 100 x D: 7 cm
699 kr.
Ø: 7,5 x H: 50 cm
349 kr.
H: 200 x Ø: 23/24,5 cm
1.499 kr.
H: 192 x Ø: 55/26 cm
1.899 kr.
H: 120 x Ø: 23/17 cm
699 kr.
H: 120 cm x Ø: 23/17 cm
849 kr.

Skab god havebelysning med havelamper, når mørket falder på

I foråret og sommerperioden, bruger vi rigtig meget tid i haven og på terrassen, selv når mørket er faldet på. Haven står flot med blomster og grønne buske, som du kan nyde både fra terrassen eller stuen med de rette havelamper, der kan lyse dine bede og din have op. Interessen for at dekorere, udsmykke og designe boligens udendørsarealer er i tidens løb også steget mærkbart, og her ser man hvordan brugen af havelamper kan tilføre din have en charme og stil. Med udvalget af havelamper fra Bilka.dk kan du skabe den helt rigtige stemning og atmosfære i haven, når mørket falder på. Både sommer og vinter.

Praktisk belysning fra havelamper

Udover at havelamper kan skabe en god stemning og atmosfære i din have, som du kan nyde i det gode vejr, er udendørsbelysning også godt om vinteren. Her er havelamperne af mere praktiske årsager særligt vigtige, når du og andre i hjemmet færdes udenfor. Med havelamper opnår du større sigtbarhed og du styrker din sikkerhed, så du undgår fald. Lyset i haven giver dig mulighed for at finde vej og komme sikkert fra huset ud til eksempelvis brændet, skuret eller andre elementer i haven.

Når sneen falder, og du skal rydde fortov og stier, er havelamper i bedene også en hjælp. Det ekstra lys bedlampen giver, kan hjælpe dig med at afgrænse, hvor du skal rydde sne. Havelamper kan have mange funktioner alt efter dit hus og dine behov. Klik dig rundt på siden og lad din inspirere.