Smart lamper

Gør dit hjem Smart med en Smart lampe. Det innovative design i Smart lamper gør dit hjem nemt at styre direkte fra din telefon eller med én enkelt fjernbetjening. Det er smart. Du finder hele vores udvalg på siden her af Smart lamper.

Smart belysning - hvad skal du bruge?

Overvejer at du købe smart lamper eller lignende belysning i dit hjem? Læs guiden her, så du ved, hvad du skal bruge, og hvordan du får inkorporeret smart lysstyring i boligen. 

Hvad er smart home?

Vil du gerne have et smart home? Læs guiden og find ud af, hvilke produkter, udover smart belysning, du ellers kan købe for at skabe dit eget intelligente hjem.

Gør din hverdag nemmere med Smart lamper 

At udskifte dine lamper derhjemme med Smart lamper, kan gøre din dag nemmere. Du vil for eksempel aldrig skulle bekymre dig om, om du har husket at slukke lyset, inden du tager på arbejde om morgenen. Ligeledes er det ligemeget, hvis du glemte at slukke lyset i stuen, inden du gik i seng. Nu kan du styre al lys fra én samlet app i din telefon eller en universalfjernbetjening. 

Med en Smart lampe sparer du både tid på at gå og tænde og slukke lamper på stikkontakterne, men du kan også spare lidt på elregningen ved altid at kunne sikre dig, dine pærer er slukket. 

Der findes mange forskellige slags af Smart lamper

Der findes mange forskellige typer af Smart lamper, og du kan her se et lille udvalg af, hvilke slags lamper, du kan købe til for eksempel dit hjem: 

  • Smart væglampe
  • Smart bordlampe
  • Smart LED-lampe

 

Du kan altså få lamper til hele dit hjem og eventuelt til dit udhus, erhvervsrum eller sommerhus. Mulighederne er mange, og det er nemt at installere Smart lamper. Du kan også se vores samlede udvalg af andet Smart belysning, herunder Smart pærer, hvis du vil inspireres yderligere til at gøre dit hjem Smart

 

Find din nye Smart lampe

Intelligent belysning er gået hen og blevet meget populært i de seneste år. Det er det dels på grund af det praktiske element i belysningen, og så fordi det er nemt at udskifte de gamle lamper med nye, smarte versioner. Shop din næste Smart lampe her på siden. Du har ubegrænset returret. 

Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge! Find alt til hjemmet, haven og fritiden her på vores hjemmeside. Bliv inspireret af vores brede vifte af varer i Danmarks største vareudvalg lige her.