Svømmeudstyr

Spring ud i det! Og med det rette svømmeudstyr kan du lave både hovedspring, svømmetag og benspark i poolen, ved stranden eller i svømmehallen. Har du alt, som du skal bruge i vandet? Ellers kan du dykke ned i vores brede udvalg af svømmeudstyr til både børn og voksne lige her på Bilka.dk. 

Lær at svømme med svømmeudstyr 

Ung eller gammel. Lille eller stor. Alle har gavn af svømning. Ikke mange danskere kan dog svømme, da de enten ikke har lært det eller føler sig komfortable og trygge i vandet – ja, faktisk kan hver anden voksne dansker ikke svømme mere end 200 meter uden hjælpemidler ifølge TrygFonden. 

Vi starter imidlertid alle sammen et sted, for det har Michael Phelps, Jeanette Ottesen og andre professionelle svømmere også gjort. Start med at surfe rundt blandt svømmeudstyret på Bilka.dk, hvis du gerne selv vil i gang med svømning, lære børnene de første svømmeøvelser eller bare være klar til badeferien. 

Lad en svømmevest blive en del af dit svømmeudstyr 

Skal du eller dit barn have lidt ekstra hjælp til svømning, er en svømmevest noget, du bør hoppe i næstefter badetøjet. Svømmeveste er, som navnet lyder, veste du har på, når du svømmer. Vestene er gode hjælpemidler, når du endnu ikke føler dig sikker i vandet, da vestenes opdrift hjælper dig med at flyde rundt samtidig med, at du nemt kan bevæge dig og svømme med dem på. 

I takt med at svømmetagene sidder mere og mere på rygraden, kan svømmevesten tages af. Gør de det, kan du skifte vesten ud med noget af alt det andet svømmeudstyr som eksempelvis dykkermasker og snorkler, som du også finder her på Bilka.dk. 

Hold på badetøj…..og dykkerbriller fra Bilka.dk 

Når svømmevesten, dykkerbrillerne og snorklerne er købt på Bilka.dk, kan du også kigge nærmere på udvalget af badetøj. Skal de voksne have nye badedragter, bikinier eller badeshorts, er der forskellige modeller at vælge imellem under badetøj til damer og badetøj til mænd. Er det de yngste vandhunde, som mangler badetøj, bliver de klædt godt på til badeturen med badetøj til børn. Køb badetøj på Bilka.dk – så er små og store klar, når det våde element skal udforskes og nydes.