INTEX filter og pumpe

Ejer du en pool fra Intex, er det vigtigt, at du holder vand klart og rent med en pumpe og filter. De fjerner snavs og blade, så du får mest muligt ud af din pool. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af Intex filter pumper.

Vedligehold din pool med Intex filter pumpe

Når temperaturen stiger, og sommeren nærmer sig, er det også tid til at tage poolen ud fra gemmeren igen. Når du er den heldige ejer af en pool, er det også vigtigt, at du gør oplevelsen så god som muligt. Det gør du ved at købe en praktisk Intex pumpe og et Intex filter. Filteret bruges sammen med pumpen, som gør, at poolen holdes ren. Det er også vigtigt, at du renser filtret efter behov.

Vedligeholdelse er nemlig en vigtig del af den samlede oplevelse, når familien skal plaske omkring poolen. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rette pumpe samt filter til din pool. Læs meget mere om de forskellige specifikationer på hver enkelt vare her på siden, så du kan finde den, der passer til din pool.

Hvilken Intex pumpe og filter skal du vælge?

Her på siden finder du flere forskellige typer af filterpumper, hvor deres fælles opgave er at holde din pool ren. Dog er nogle typer kraftigere end andre, og de tilbyder derfor forskellige fordele. Du kan blandt andet vælge:

  • Sandfilterpumper
  • Saltvandssystem
  • Saltvandspumpe

 

En af de populære måder at filtrere vandet på er med en sandfilterpumpe. Den er enkel og effektivt, hvor den kan filtrere meget små partikler fra. Det er vigtigt, at du vælger en filterpumpe, der passer til størrelse på din pool, så filtreringen bliver optimal. Et saltvandssystem giver den samme effekt som at putte klor i din pool dog uden for eksempel hudirritation.

En saltvandspumpe er en dyrere løsning, men den gør det mere behageligt at opholde sig i vandet. Den har også samme effekt som ved at putte klor i, men samtidig også ude irritation og kløe, som gør det mere sikkert for børn at opholde sig i. Find den rette Intex pumpe og filter på Bilka.dk.