Køb discgolf-udstyr

Er også blevet vild med discgolf? Spil discgolf hjemme i din have, eller hvor du ønsker det med discgolf-udstyr fra Bilka.dk. Her på siden finder du både flotte golfdiscs og discgolf-kurve, så du kan øve din teknik derhjemme. Tag et kig på vores udstyr til discgolf herunder.

Hvad er discgolf?

Du har måske allerede hørt om det? Måske endda selv prøvet det eller har set andre spille det. Du har sikkert også oplevet, at der har stået lidt forskellige kurve rundt om i en park, du har besøgt? Discgolf er en sjov og lettilgængelig form for sport og motion, som især i de senere år har oplevet en stigende popularitet. I bund og grund minder konceptet en del om almindelig golf, men i stedet for at skulle skyde golfbolden i hullet med en golfkølle har du en golfdisc, som du skal ramme i discgolf-kurven.  

Ligesom en almindelig golfbane, består en discgolf-bane af enten 9 eller 18 huller, hvor det handler om at bruge færrest mulige slag - i dette tilfælde kast - på at ramme i hullet eller kurven. Det er et ret ligetil spil, og har du blot kasteteknikken i orden, kan du sikkert klare dig igennem en runde på strålende vis, især hvis du også har det rette discgolf-udstyr at øve dig med.  

 

Kom godt i gang med discgolf på Bilka.dk

Alle kan være med til at spille discgolf, ligegyldigt niveau og alder, og på Bilka.dk kan du nemt og hurtigt komme i gang med at træne din teknik og lære at ramme plet i kurven. Hos os finder du nemlig både golfdiscs, der blandt andet kommer som sæt i flere flotte farver og med forskellige motiver, samt discgolf-kurve, som du nemt kan stille op i haven og bruge som træningsudstyr til at blive en ægte skarpretter med golfdiscen.  

Uanset om du er nybegynder, øvet eller ligefrem professionel, har vi sikkert det rette udstyr for dig, der kan lide at spille discgolf. Køb dit discgolf-udstyr online i dag på Bilka.dk, og giv dig i kast med at sigte plet efter den perfekte runde discgolf.