Badekar

På Bilka.dk kan du udforske et godt sortiment af badekar samt andre flotte møbler til badeværelset. Med et skønt badekar giver du rummet en luksuriøs og behagelig tilføjelse, så du næsten kan få følelsen af spa og wellness i dit eget hjem.

Badekar til din personlige stil

Der er ikke meget, der slår et dejligt karbad efter en lang og arbejdsom dag. En tur i badekarret emmer af både luksus og afslapning, og det er derfor et hit i mange hjem. Drømmer du om at få et smuk badekar installeret på dit badeværelse, har vi sikkert lige det, du leder efter. Badekarret skal naturligvis være behageligt og funktionelt, men det gør heller ikke noget, at det er flot at se på. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med. 

Du finder mange forskellige badekar på Bilka.dk, og derfor kan du nemt finde en variant, som matcher dine behov samt din æstetiske sans. Vi har nemlig både rektangulære og ovale badekar, som vil passe flot ind i ethvert badeværelse. Du kan desuden vælge mellem mere moderne eller klassiske udgaver med blandt andet løvefødder på. Uanset om du er til fritstående badekar eller bad, som du på flot vis kan integrere i en større væginstallation, finder du det her.

 

Match dit nye badekar med resten af badeværelset

De mange badekar på Bilka.dk har forskellige flotte designs, men fælles for alle produkterne er, at du kan nyde et dejligt og afslappende bad, uanset hvilken variant du vælger. For at matche dit nye bad med de resterende installationer på badeværelset, kan du vælge mellem alverdens armaturer til badekarret. På den måde kan du få det til at passe med din personlige stil. 

Hvis du leder efter andre nye møbler til badeværelset, kan du også få både toiletter, badmiljøer, vaske, bruseafskærmning og meget mere, der kan understrege din personlige stil på badeværelset. Vi kan hjælpe dig med at få et helt nyt badeværelse til en stærk pris. Find det rette badekar i dag, og forkæl dig selv med den perfekte badeoplevelse.