Pools

Drømmer du også om at få din helt egen pool i haven? Det er slet ikke urealistisk – på Bilka.dk finder du nemlig et stort udvalg af pools. Her på siden finder du vores brede udvalg, hvor du kan finde den perfekte pool til dig. Vælg bl.a. imellem store og små modeller og fritstående pools og nedgravningsmodeller.

Tilbehør til pools

For at få mest muligt ud af din pool har du brug for alt det rigtige tilbehør som cover, pumpe og filter for at sikre, at poolen hele tiden er klar til en dukkert. Se hele udvalget af vores populære og smarte pool tilbehør her på Bilka.dk

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til pools

 

Et svømmebassin køler dig ned på varme sommerdage

Der findes næppe noget bedre end en dukkert i poolen på en varm sommerdag, og det gælder især, hvis du er en vaskeægte vandhund. Med jeres helt egen svømmebassin i haven behøver svømmeturen og vandlegen ikke være forbeholdt svømmehallen eller feriestederne. 

  • Skab din helt egen oase i haven.
  • Stort udvalg af størrelser og typer.
  • Vælg imellem fritstående modeller og nedgravningspool.

 

Du finder din nye pool på siden her, hvor du kan vælge imellem forskellige størrelser og typer. Vi har sæsonbaserede løsninger i form af fritstående modeller, du kan fjerne fra haven, når sommeren er forbi, ligesom du også finder nedgravnings-pools for den permanente luksusløsning. 

 

 

Vælg den rigtige pool til haven

Materiale, størrelse og type er blot nogle af de ting, du skal tage stilling til, når du skal købe en pool. Hvis du er i tvivl, kan du læse med i følgende, hvor vi giver dig råd til at træffe det helt rigtige valg og finder lige dén pool, der passer bedst til netop dine behov. 

 

Hvor stor skal din pool være?

Det første – og måske vigtigste – du skal tage stilling til, er, hvor stor poolen skal være. Hvilken størrelse du skal vælge, afhænger selvsagt af, hvor mange der skal bruge poolen. Hvis det blot er få, der skal bruge poolen, behøver den naturligvis ikke være stor.

Her gælder reglen, at jo flere brugere ad gangen, jo større skal diameteren eller bredden være på poolen. Du skal selvfølgelig også overveje, hvor meget plads du har i haven, så poolen ikke kommer til at overtage hele haven.

Få hjælp til at vælge den rigtige swimmingpool

Hvis du har brug for yderligere information og hjælp til at vælge den rigtige pool, kan du læse denne guide. Her går vi mere i dybden med de forskellige typer af pools og hjælper dig med at vælge den rigtige størrelse.

Hvem skal primært bruge poolen?

Er det primært ungerne, der skal bruge poolen? Hvis svaret er ja, skal du huske på, at de vokser relativt hurtigt. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvorvidt poolen skal kunne bruges i mange år fremadrettet.

Et meget lille badebassin vil formentligt hurtigt blive for småt, men passer godt til børn, der er op til seks år gamle. Det kan derfor være en midlertidig løsning til de mindste i familien.

Er børnene over seks år, bør du i stedet gå efter en pool, der har en kapacitet på 3.600 liter og derover. Det er samme overvejelser, du skal gøre dig, når det kommer til poolens dybde. Det er ligeledes her vigtigt, at du ikke bare vælger den pool, der passer til børnenes højde her og nu.

 

Hvilken type pool?

En anden vigtig ting du skal tage stilling til er, hvilken type pool du skal vælge. Her kan du bl.a. gøre dig disse overvejelser:

  • Hvilket materiale skal poolen være lavet af?
  • Skal du vælge en model til nedgravning eller en fritstående model?

 

Hvad materialevalget angår, skal du huske på, at det har stor betydning for, hvor længe poolen vil kunne holde og hvor mange sæsoner, du kan have glæde af den i.

Et populært valg er typisk de oppustelige modeller, der er relativt nemme at sætte op, men til gengæld er de ikke de mest holdbare pools. En mere holdbar og robust pool får du med en model, der er udformet med stålvæg. Det kraftige, galvaniserede stålmateriale giver en lang levetid.

Herudover skal du overveje, hvorvidt det skal være en fritstående model eller en nedgravningsmodel. Den fritstående model er fleksibel, da den er flytbar og kan sættes indenfor, når den ikke skal bruges i vinterhalvåret. Med en nedgravningsmodel har du en permanent pool.

Sådan vedligeholder og rengør du pool og svømmebassin

Når du har fundet ud af, hvilken pool du kunne tænke dig, er det selvfølgelig vigtigt, at du vedligeholder og rengør poolen regelmæssigt. På den måde kan du forlænge poolens levetid, og det er vigtigt, at du forsøger at bekæmpe bakterier og alger i poolen.

Bestil en pool i dag på Bilka.dk

Når du har fundet det svømmebassin, der passer til dig og familien, kan du bestille den her fra siden. Med vores store vareudvalg finder du alt, hvad du skal bruge – det gælder naturligvis alt i tilbehør til pools og legetøj til vandleg. Gør familiens vandhunde lykkelige og bestil det hele online i dag!