Cafésæt i træ

Et cafesæt i træ er et klassisk, traditionelt og sikkert valg. Med et smukt og naturligt udseende passer havemøbler i træ ind på langt de fleste udearealer. Find dit nye cafesæt i træ herunder.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smuke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr, og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Cafesæt i træ – elegant og hyggeligt

Hvis du er så heldig at have en stor have med små hyggekroge, er det også helt oplagt at indrette disse små hellesteder med et flot cafesæt i træ. Da cafesættet typisk består af et lille bord og et par simple stole, er det også let at flytte sættet rundt. På den måde sikrer du, at du får det brugt. For mange er og bliver træ det smukkeste materiale at vælge havemøbler i.

Træ er et stilfuldt valg, der med et klassisk udseende passer smukt ind i langt størstedelen af alle haver og på langt de fleste terrasser og altaner. Herudover er træ også et holdbart materiale. Med et cafesæt i træ har du med andre ord et sæt havemøbler, som du kan have glæde af i mange år.

  • Passer perfekt til den lille terrasse eller hyggekrog i haven
  • Let at flytte rundt på
  • Træ er et smukt, robust og holdbart materiale

Her på Bilka.dk finder du flotte cafesæt i træ, der også vil kunne pryde dit udeareal. Der er forskellige modeller og størrelser at vælge imellem, så du finder også et sæt, der passer til din have, terrasse eller altan.

Husk vedligeholdelsen

Som det gælder alle andre former for havemøbler – og alle andre former for møbler og artikler, der skal være udenfor – er det vigtigt, at du husker vedligeholdelsen. At dine havemøbler i træ vedligeholdes, er nemlig afgørende for deres holdbarhed og levetid, ligesom det også afgør udseendet af dine træhavemøbler, og hvor længe de holder sig pæne. For at undgå en stor vedligeholdelsesbyrde, kan du med rette gøre dig et par grundige overvejelser om træsorten. Et godt valg af træsort til dit nye cafesæt er teaktræ, der anses som et af de bedst egnede sorter til havemøbler. Dette skyldes først og fremmest, at teaktræ er yderst holdbart og desuden ikke kræver meget vedligeholdelse i form af træolie mv.

Køb et cafesæt i træ online

Når du har fundet det cafesæt i træ, der passer bedst til dig og dine behov, kan du bestille det hjem online fra vores hjemmeside i dag. Så mangler du bare solens stråler, og du har forvandlet din terrasse, altan eller hyggekrog i haven til det perfekte sted at indtage morgenmaden eller eftermiddagskaffen. Vil du hellere have et cafesæt, hvormed du er helt fri for at skulle vedligeholde, kan du vælge et cafesæt i nonwood. Find et sådan og cafesæt i andre materialer i vores store udvalg af havemøbler. Der er med garanti også et, der passer til dig!