Trillebøre

Har du netop klippet hæk? Eller er du ved at transportere sten til en ny terrasse? Så kan du spare tid og kræfter med en trillebør. Vælg en slidstærk trillebør blandt udvalget på Bilka.dk, og kom hurtigere igennem havearbejdet – uden at slæbe alting i hænderne.

Gør havearbejdet lettere med en trillebør

Der er flere gode grunde til at have en trillebør til rådighed, hvis du har en have. Du kan blandt andet have flere redskaber og mere haveaffald med dig, så du skal gå færre gange frem og tilbage. Samtidig kan du med en trillebør have et tungere læs med dig, uden at du behøver at være særlig stærk. 

Benyt din trillebør til at slæbe store mængder jord til dit nye blomsterbed eller til at køre haveaffald fra græsplænen og over til en kompostbunke eller affaldspose. For at gøre arbejdet endnu nemmere for dig selv, kan du vælge at samle haveaffaldet med en smart rive og efterfølgende flytte bunken op i din trillebør med en god spade.

 

Find alt til din have hos os

Når du shopper på Bilka.dk, kan du opleve Danmarks største vareudvalg. Det betyder selvfølgelig også, at vi har et bredt udvalg af haveredskaber til ethvert behov. Blandt andet kan vi tilbyde:

 

Dermed er der gode muligheder for at finde det rette værktøj, du kan benytte sammen med din trillebør. Vi sørger for at tilbyde produkter i holdbare materialer fra anerkendte mærker, så du kan forvente god kvalitet. Desuden kan du også nyde ubegrænset returret, når du handler hos os. Derfor er der ingen grund til at holde dig selv tilbage, hvis du bliver fristet af vores udvalg.

Med gode redskaber bliver det nemmere for dig at få en flot og velholdt have, du stolt kan vise frem hele året rundt. Dine planter vil helt sikkert også takke dig for den ekstra omsorg, du kan give dem, når du eksempelvis har mulighed for at vende jorden i dine grøntsagsbede. På den måde kan planterne nemlig få flere næringsstoffer, så de kan vokse sig sunde og stærke.