Find din nye havesaks eller grensaks hos os

Er du glad for at bruge tid i haven? Eller nyder du, når dine planter fremstår velplejede og flotte? Så kan du få glæde af en havesaks eller grensaks. Det lille redskab er optimalt til at klippe blomster ned eller tilpasse enkelte grene på din busk. Vælg mellem det gode udvalg på Bilka.dk.

Beskær dine roser med en havesaks

For at sikre den bedst mulige blomstring og kontrolleret vækst bør du beskære dine blomster og planter. Dette gælder især også dine roser. Her er det optimale værktøj en lille beskærersaks, der ligger godt i hånden. Næbbet er udformet, så du nemt kan komme helt tæt på blomsterne og klippe lige der, hvor du ønsker. 

Du bør beskære dine roser sidst på vinteren, lige inden det bliver forår. Hvis vejret stadig er for koldt, når du begynder at klippe i din plante, risikerer du, at frosten giver frostskader. Venter du derimod for længe, kan du komme til at klippe nye skud af, så du ikke får en lige så flot blomstring. 

 

Få en endnu flottere have med en grensaks

Både træer, buske og hække kan vokse i uforudsigelige retninger. Måske er der pludselig mange grene, der vokser til den ene side, så dit træ ser ujævnt og ubalanceret ud. Her kommer en grensaks ind i billedet. 

Det brede greb på saksen gør, at du får mere kraft i dine klip. Derfor kan du klippe tykkere grene og kviste over, end du ellers kunne med en lille saks. På den måde bliver det nemmere at kontrollere hvilken vej, grenene skal have lov til at vokse. Det sikrer, at din have kommer til at se mere velplejet og flot ud.

Er grenen vokset nok til, at den er blevet lidt for tyk til din grensaks? Så kan du vælge en skarp grensav i stedet. Heldigvis kan du fingrene i både grensave og grensakse blandt udvalget af haveredskaber på Bilka.dk, hvor du kan forvente produkter fra anerkendte mærker. Desuden kan du også nyde godt af ubegrænset returret, så du roligt kan shoppe løs blandt Danmarks største vareudvalg. Der er nemlig ingen grund til at holde dig tilbage, hvis du bliver fristet hos os.