Planteskovle

Bruger du meget tid i haven, har du også behov for de rette redskaber. Det gør nemlig arbejdet med at plante og passe på dine blomster nemmere. Se udvalget af planteskovle på Bilka.dk, der er helt uundværlige, når du skal plante blomster og lignende i dine bede.

Opdag fordelene ved planteskeer og planteskovle

Når du skal plante blomster og planter i din have, kan du altid vælge at grave et hul med en bred spade. Det er især et godt værktøj, hvis din plante har en større rod – som blandt andet buske. Hvis du derimod skal bruge et mindre hul til små blomster i dit blomsterbed, så kan det være en fordel at benytte en planteskovl eller planteske. 

En planteskovl er nemlig en væsentligt mindre udgave af en spade, der også har et mere buet design. Derfor er den optimal til at lave små, runde huller, der passer perfekt en lille blomst. Størrelsen gør også, at du nemt og behageligt kan grave løs med blot én hånd mens du for eksempel ligger på knæ ved dit blomsterbed. Det er med til at sørge for, at du kan være mere præcis i dine bevægelser. Har du allerede andre planter i dit bed, kan denne præcision være vigtigt, så du ikke kommer til at skade dine andre planters rødder eller blade.

 

Få styr på haven med gode redskaber

En planteskovl er det optimale værktøj, når du eksempelvis skal plante blomster, der allerede har en rod. Hvis du ikke sørge for, at jorden generelt er klar til at tage imod en ny plante, så kan det dog være spildt arbejde.

Heldigvis kan du finde alverdens haveredskaber på Bilka.dk. Det kan blandt andet være et hakkejern eller skuffejern, du kan bruge til at vende jorden og fjerne ukrudt med. Det er vigtigt at vende jorden, så vand og næringsstoffer kan trænge ned til planternes rødder. Ligeledes er det vigtigt at fjerne ukrudt, der kan stjæle næringsstofferne i jorden fra din plante samt skygge for solen.

Vælg mellem vores store sortiment af smarte haveredskaber, og få det bedste ud af din have. Og der er tilmed ingen grund til at holde dig tilbage, når du shopper hos os. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret på alle vores varer.