Spader

Bruger du meget tid i haven? Så ved du, at havearbejde kan være tidskrævende, hvis du ikke har det rette værktøj. Især en spade kan bruges på flere forskellige måder, og er derfor en uundværlig del af din samling af haveredskaber. Vælg mellem flere solide spader blandt udvalget på Bilka.dk.

Gør havearbejdet lettere med en spade

Skal du have gravet et hul til at plante et nyt træ? Eller måske vil du have gravet en busk op, der ikke længere skal være i din have? Så er det helt oplagt at gøre brug af en stærk og solid spade. Du kan dog bruge din spade til meget mere end blot at grave huller i jorden.

Har du en bunke blade, du har samlet sammen med din rive, der nu skal flyttes op i en trailer eller over i en kompostbunke? Det kan tage lang tid at flytte med hænderne samtidig med, at det kan være hårdt for ryggen. Benyt i stedet din spade til at skovle bladene fra det ene sted til det andet. Det er både hurtigere og nemmere, så du ikke skal bruge alt for lang tid på opgaven.

En god kantspade er også let at bruge til at afgrænse dine bede i haven eller til at sørge for lige kanter på din græsplæne. Det er blandt andet disse små detaljer, der er med til at få din have til at se endnu mere velplejet ud.

 

Køb alt til haven på Bilka.dk

Når du først er blevet bidt af at sørge for, at din have ser flot og præsentabel ud, så kan du hurtigt få behov for slidstærke haveredskaber. Heldigvis kan du finde et bredt udvalg af redskaber til din have hos os, så du let kan klare alle indkøbene ét sted. Blandt andet kan byder vores udvalg på:

 

Desuden kan du endda nyde godt af ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk. Det er smart, da du dermed ikke behøver at holde dig tilbage, hvis du bliver fristet af vores sortiment.