Hakke- og skuffejern

Hvis du dyrker haven og måske har et blomsterbed, så ved du sikkert allerede, at jorden skal plejes og vedligeholdes. Her har du brug for et hakkejern, der nemt kan lufte jorden og lade dig fjerne uønsket ukrudt fra området. Se udvalget af skarpe skuffejern og hakkejern på Bilka.dk.

Lug ud med et smart hakkejern

Til blomsterbede og grøntsagsbede bør du sørge for, at planterne har de optimale vilkår for at trives og blomstre. Det starter som oftest med, at jorden er plejet og uden ukrudt. Her kommer et hakkejern ind i billedet. En hakke til hård jord sørger for, at den hårde skorpe fra vinterens kulde bliver fjernet, og jorden bliver luftet. Ligeledes kan en hakke nemt fjerne ukrudt, der er under et år gammelt, da rødderne her endnu ikke er for lange. 

De skarpe kanter på et hakkejern gør den i stand til at nå ind under de fleste planter, så du let kan luge ud omkring de blomster og grøntsager, der allerede gror i dit bed. Derfor er der ingen grund til at grave dine planter op, når du vil pleje jorden eller tynde lidt ud i bedet.

Et håndhakkejern er også det optimale værktøj til dig, der gror dine egne kartofler. Hakken er nemlig især god til hypning af kartofler, hvis du ikke har en kartoffelhakke ved hånden. Hypningen giver dine kartofler de bedste vilkår, så du kan nyde sunde og store kartofler.

 

Få bugt med ukrudtet med et skuffejern

Skuffejernet er, ligesom hakkejernet, helt optimalt til at fjerne uønsket bevoksning i din have. Især nyt ukrudt, der ikke har vokset i mere end et år, kan du let fjerne med et skuffejern, der hakker planten op af jorden.

Hvis du gerne vil give dit bed den bedst mulige jord, så dine planter kan trives, så har du behov for blandt andet et skuffejern eller hakkejern. Heldigvis kan du nyde godt af det store udvalg af alt til din have på Bilka.dk. Måske står du også og mangler en god kultivator til din have? Så kan du fortsat få glæde af vores sortiment. Og når du handler hos os, kan du endda nyde ubegrænset returret, så du roligt kan blive fristet af alle vores produkter.