Haveslanger

Går du meget op i at have en flot og velplejet have? Så er blandt andet en haveslange et uundværligt redskab. Vand dine planter eller rengør havemøblerne – en slange giver mange gode muligheder. Se det brede udvalg af haveslanger og tilbehør på Bilka.dk.

Hold liv i haven med en haveslange

Ligesom dine planter i stuen skal have vand for at blomstre, så skal dine planter i haven også vandes. Især i perioder hvor der er meget tørt vejr, kan det være en god idé at give dine blomster, træer og buske lidt ekstra væske, så de ikke falmer eller visner. Har du en stor have eller mange planter, så kan en vandkande ofte kræve flere ture frem og tilbage. Slip for besværet, og vælg en vandslange i stedet.

Med en vandslange eller haveslange bliver det let at holde din have frodig og grøn. Med det rette mundstykke kan du endda selv bestemme, om du ønsker at vande med en stråle eller med støvregn. Visse planter, såsom blomster, tåler bedre det fine vandstøv end en hård stråle. 

På Bilka.dk kan du finde alt til din have. Mangler du derfor flere ting til rengøring, vedligeholdelse eller pleje af haven, så kan du gå på jagt i vores store udvalg. Blandt andet kan du finde:

 

Klar rengøringen med en praktisk haveslange

Det er ikke kun plantelivet, der kan få glæde af en haveslange. Du kan nemlig også bruge den til rengøring af diverse havemøbler. Eller måske trænger bilen til en hurtig vask? Uanset om du gør brug af en siveslange eller flexhaveslange, så gør en fleksibel slange det let at styre vandstrålen. På denne måde kan du hurtigt få rengjort eksempelvis bilens hjul, hvis det kun er disse, der trænger til en rengøring.

Vælg mellem forskellige haveslanger i holdbare materialer på Bilka.dk, hvor du samtidig kan nyde godt af ubegrænset returret. Står du og mangler lidt ekstra til haven? Så har du derfor god grund til at slå dig løs blandt Danmarks største vareudvalg.