En græstrimmer eller buskrydder er perfekt til kanter

Græstrimmere_800x600.jpg
 

41 produkter
Græstrimning, plæneklipning og kantklipning
1.499 kr.
Højt drejningsmoment - 450W
495 kr.
Alsidig maskine til store arealer
1.149 kr.
Benzindrevet buskrydder
1.449 kr.
Benzindreven
1.295 kr.

"Trimmerplus", kan ombygges til buskryder, hækkeklipper, motorsav eller kultivator

2.295 kr.
Buskrydderdel BCA 4030 f. MT 40
699 kr.
Trimmerdel GTA 4030 f. MT 40
479 kr.
Alsidig maskine til store arealer
1.295 kr.
Passer til BCU33M 4-i-1
299 kr.
Græstrimmer med teleskopskaft til mindre haver
569 kr.

Overvejelser inden køb af græstrimmer eller buskrydder

Inden du køber en græstrimmer eller buskrydder er det en god ide at gøre nogle overvejelser om, hvad du skal bruge den til. Skal det være en kraftig græstrimmer eller buskrydder, som kan trimme store vækster af ukrudt eller uønsket plantebevoksning. Det kan også være, at du bare har brug for en kantskærer, som blot skal tage de svære kanter på græsplænen, eller rundt om gyngestativet eller et træ.

Brug din græstrimmer til skvalderkålen

Hvis din have er stærkt generet af skvalderkål er en græstrimmer et perfekt værktøj til at holde det nede. Det er nemt at skære over da skvalderkål indeholder meget vand, men det har også den fordel at skvalderkålen ikke længere stortrives, hvis den bliver klippet ned tre gange om året.

Buskrydder - en robust og stærkt maskine

En buskrydder er mere robust og stærkere end en kantskærer. Den har også et længere rigrør, som gør at man kan nå en større radius.
Buskrydderen er et perfekt værktøj til flere haveopgaver. Brug buskrydderen til at fjerne buskads, store græsarealer og beskæring af mindre træer. En buskrydder er et effektivt stykke værktøj, hvis du har et sommerhus, hvor du ikke kommer så ofte og beplantningen har vokset sig stor. Eller brug buskrydderen de steder i haven, hvor du ikke kan komme til med plæneklipperen.

Kantskærer giver skarpe og lige kanter

Går du meget op i din have og ønsker at have de skarpeste og mest lige kanter, så vil du sætte pris på en kantskærer. Kantskærer gør, at du sparer tid og kræfter i forhold til, hvis du bruger en spade. Brug din kantskære alle steder til plænen. Rundt om blomsterbedet, frugttræer eller stakittet.