Polyrattan hegn

Køb polyrattan hegn online på Bilka's webshop. Her finder du polyrattan hegn fra PLUS. Et hegn i polyrattan har træets naturlige udseende, men er vedligeholdelsesfrit og kan holde til både vind og vejr. Du finder det smarte polyrattan-hegn i forskellige farver og størrelser her på siden.

Polyratten-hegn – vedligeholdelsesfrit og dekorativt

Skal du have nyt hegn i haven? Træ er måske din umiddelbare indskydelse, når det gælder valg af materiale. Det er også flot og klassisk – men er desværre også forbundet med en stor vedligeholdelsesbyrde. Hvis du gerne vil have hegn, der har naturligt og dekorativt udseende, men gerne vil undgå at skulle bruge mange timer og kræfter på vedligeholdelse i løbet af året, er det faktisk slet ikke umuligt. Det kan du nemlig med polyrattan, der er et såkaldt non-wood-materiale. Polyrattan ligner træ til forveksling, men har en helt anden vedligeholdelsesbyrde – det skal nemlig slet ikke vedligeholdes.

Et hegn står ude både vinter og forår, og tages ikke ind i vinterhalvåret, som det er tilfældet med dine havemøbler. Det betyder, at hegnet derfor skal kunne holde til både vind og vejr. Når du vælger et polyrattan-hegn, kan du ligeledes glæde dig over, at det ikke bare er vedligeholdelsesfrit, men også vejrbestandigt.

  • Dekorativt og træ-lignende, der passer til næsten alle haver
  • Vedligeholdelsesfrit og vejrbestandigt
  • Mange kombinationsmuligheder

Du finder et hegn i det smarte materiale her på Bilka.dk, hvor vi i udvalget har varianter i flere forskellige størrelser at vælge imellem. Det er desuden også muligt at vælge imellem forskellige farver – herunder både grålige og brune nuancer. Vær opmærksom på, at solen med årene vil blege hegnet.

 

Sammensæt dit eget håndflettede Polyrattan-hegn

Når der skal købes hegn til haven, er det i udgangspunkt ikke et helt hegn, man køber, men i stedet de enkelte dele. Det betyder, du derfor kan sammensætte dem, lige som det passer dig. Kombinér de enkelte hegn efter ønske, og få et hegn, der passer til netop din have og dit udeareal.

Modellerne, som vi forhandler, er håndflettede. Det betyder, at de ikke bare er dekorative at se på, men også er tætte. Polyrattan-hegnene giver dig derfor også mulighed for at skærme af for både vind og nysgerrige blikke udefra.

 

Bestil et hegn i polyrattan på Bilka.dk i dag

Skal det være et højt eller et lavt hegn – gråbrunt eller gråligt? Uanset hvad du har i tankerne, kan du finde det i udvalget her på Bilka.dk. Bestil det online i dag – så leverer vi det til dig uden beregning, hvis det samlede beløb er over 1.000 kr. Du har desuden altid ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger.