Hvilken Char-Broil grill skal jeg vælge?

Læs mere om de forskellige grill-serier fra Char-Broil

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af grill fra Char-Broil. Dette mærke er en af vores absolutte favoritter og brandet er også et af Amerikas ældste grillmærker. Char-Broil har siden 2011 været på det europæiske marked og fortsætter med at vinde flere danskeres hjerte. 

Deres innovative grill-løsninger er med til at sikre, at danskerne kan grille hele året rundt. Har du forelsket dig i en Char-Broil grill, men er lidt i tvivl om hvilken serie du skal vælge, så er denne guide perfekt til dig! Her gennemgår vi nemlig de forskellige funktioner og serier, så du kan vælge den Char-Broil der passer til dine behov. 

 

FAQ om Char-Broil Grills

 

Du kan se en oversigt over de forskellige serier herunder.

 

Vær opmærksom på, at når du skal vælge grill, så er det vigtigt at vælge en der passer til dine behov. Er du i tvivl om hvilken type grill du skal vælge, så kan du få hjælp til at vælge den rigtige grill lige her, på Bilka.dk. 

 

Char-Broils innovative systemer 

De forskellige Char-Broil serier kommer med en række egenskaber. Når du vælger grill er det derfor vigtigt at du ved hvilke egenskaber der er et must-have for dig. 

 

TRU-infrared 

Når du køber en Char-Broil grill, så kommer de fleste serier med ‘TRU-infrared’. Dette grillsystem omdanner den varme luft, der generes i gasgrillen, til infrarød varme.  Den direkte varmeoverførsel forhindrer din mad i at tørre ud, og varmen fordeles jævnt over hele grilloverfladen. Grill-modellerne med TRU-infrared danner strålevarme, og er med til at sikre en bedre stegning af dine råvarer. 

Er du mere interesseret i dette smarte system, så kan du læse meget mere om TRU-infrared hos Char-Broil. 

 

SureFire 

SureFire er en elektrisk tænding, som sidder på hver af dine brændere. Det betyder at du kan tænde alle dine brændere med et enkelt tryk på en knap. Det er en super smart og super hurtig måde at få gang i grillen på, så du undgår at bruge tiden på at tænde brænderne enkeltvis. 

Langt de fleste modeller fra Char-Broil kommer også med elektrisk tænding, så du nemt og bekvemt kan tænde dine brændere uden brug af tændstikker. 

 

304 rustfri stål 

Få af serierne kommer med 304 rustfri stål, men er du typen der går efter det bedste af det bedste, er det muligvis en af punkterne du vil lede efter. 

304 rustfri stål er nemlig super solidt og holbart. Derudover har denne belægning svært ved at ruste og kræver derfor minimalt vedligeholdelse.  

Der er stor forskel på rustfri stål og 304 rustfri stål: 304 er klasser bedre og den bedste type rustfri stål, som der anvendes til grill. Selvom almindeligt, rustfri stål er ganske udmærket til langt de fleste grill, så giver 304 dig toppen af poppen og er kræs for den ægte grill-kender. 

Du kan selv teste om grillen bruger den ene eller den anden type: ved brug af en magnet, kan du tjekke typen. Hvis magneten ikke hænger fast, så er det rustfri 304-stål. 

Har du en grill i rustfri stål, så kan du læse meget mere om, hvordan du vedligeholder din grill i rustfri stål.

 

Char-Broils fantastiske serier 

På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af forskellige serier fra Char-Broil. Du kan nemt finde den serie der passer perfekt til dig og dine behov. Du kan scrolle dig igennem de mange modeller online eller læse lidt mere om de forskellige serier her.

 

Convective 

Char-Broil conective er den klassiske gasgrill, som helt sikkert passer til dig, der gerne vil grille i ny og næ. Grillen kommer i et moderne og robust design, der passer ind i de fleste danske haver. Grillen brændere og flammetæmmere er i rustfrit stål og grillristen kommer i rustfri støbejern, hvilket betyder at risten har nemt ved at lede varme. 

Elektronisk tænding sørger for, at du slipper for tænderstikkerne. Grillen skaber nemlig selv en gnist. Derudover kommer denne serie med en brødhylde, praktiske og funktionelle sideborde, en aftagelig fedtbakke og termometer i låget, så du kan holde styr på den indvendige temperatur. 

Performance 

Performance serien kommer med en række af basisfunktionerne fra Convective, men kommer derudover med en række andre funktioner, til dig der gerne vil grille mere. 

Udover brødhylde, fedtbakke og funktionelle sideborde, så kommer performance-modellerne også med TRU-infrared grillsystem og SureFire. 

Her får du altså en grill der er med til at sikre et godt resultat på dine grillaftener, og som lader dig grille alt fra bøffer og stege, til brød og pizza. Char-Broil Performace serien er en innovativ gasgrill der sikrer dig et super godt grill-resultat, selvom du ikke er den største grill-nørd. 

Advantage 

Char-Broil Advantage serien er, meget lig Performance-modellerne, en stilsikker grill, der giver dig et super godt grill-resultat, uanset om du smider bøf, kylling eller grøntsager på grillen. 

Udover det innovative grillsystem TRU-infrared og SureFire, så kommer Advantage-serien også med soft grip og en stegepande, så du kan kaste dig ud i endnu flere grill-eksperimenter. 

Ligesom de foregående serier, så kommer grillen med en brødhylde, en aftagelig fedtbakke og termometer i låget, så du kan holde øje med den indvendige temperatur. 

T-line 

T-line serien fra Char-Broil er perfekt til dig der gerne vil have det innovative TRU-infrared grillsystem, men som ikke nødvendigvis hvier grillen frem hver gang chancen byder sig. 

Grillen kommer med en række praktiske funktioner, som passer perfekt til et lille grill-behov, og som samtidig sørger for, at resultatet er lækkert og saftigt. 

Grillen kommer med aftagelig fedtbakke og støbejernsriste, som er super gode til at lede varme. Derudover kommer den med rengøringsværktøj, så du let kan vedligeholde din grill. 

Professional 

Professional-serien er et kæmpe hit blandt mange danskere! Denne serie kommer med alt du skal bruge, for at servere den absolut bedste bøf eller kylling til dine gæster. 

Udover de mange basisfunktioner, så kommer grillen med det innovative TRU-infrared grillsystem, som er med til at sikre dit resultat. SureFire elektrisk tænder lader dig hurtigt fyre op i grillens brændere, så du kan komme i gang med at tilberede dine råvarer. 

Emaljerede støvejernsriste sørger for at lede varmen og den aftagelige fedtbakke gør rengøringen hurtigere. Her får du virkelig meget grill for dine penge og samtidig en række forskellige års garantier på brændere, riste og andre komponenter. 

Professional-sien er det perfekte valg til grill-elskeren, som ikke vil gå på kompromis med dit udstyr. 

Platinum 

Platinum-serien er kræs for kendere! I denne serie får du selvfølgelig de innovative grillsystemer som TRU-infrared og SureFire. Derudover kommet grillen med et frost-termometer og 305 rustfrit stål. Med denne grill er det kun din fantasi der sætter grænser, og du kan kokkerere året rundt. 

Du får en luksus grill i de bedste kvaliteter, som kan sikre at du bliver nabolagets grillmester. 

Platinum-serien er perfekt til dig der vil have de bedste. 

Udstyr til din Char-Broil grill 

Uanset hvilken grill du vælger, så findes der et bredt udvalg af lækkert tilbehør til din grill, så du kan blive en ægte grill-mester. 

Du kan finde netop det tilbehør du står og mangler, på vores side med grill-udstyr. Så uanset om du er på udkig efter et rotisseri, en gryde, en pizzasten eller noget helt andet, så er det herinde du finder det. Tag din grilloplevelse til næste niveau, med tilbehør og grill fra Bilka.dk. 

Sådan vælger du den rigtige grill

du i tvivl om hvilken grill du skal vælge, så har vi her samlet en guide der vejleder dig igennem de forskellige modeller der findes på markedet.

Grillopskrifter

Mangler du inspiration til hvad du skal grille? På denne side kan du finde vores opskrifter! Du kan både finde opskrifter til fjerkræ, svinekød ok oksekød. Hvis du hellere vil bage på grillen, så er det også her vi gemmer opskrifter på pizza, boller og meget mere.