Kattemad og tilbehør

Find kattemad og andet tilbehør hos Bilka.dk. Vi tilbyder foder fra flere mærker, så du kan vælge den variant, som din kat foretrækker, og som dækker kattens behov. Derudover har vi legetøj, børster og kamme, kattegrus og meget andet, som du skal bruge som katteejer. 

Populære mærker

Få kattemad til dine firbenede ven  

Hos Bilka.dk har vi flere forskellige mærker af kattefoder, så du kan finde netop det, der passer bedst til din kats behov og smag. Derudover omfatter vores sortiment både tørkost og vådfoder, så du kan vælge præcis den type foder, som din kat foretrækker.  

Vores udvalg af tørkost kan hjælpe med at holde din kats tænder stærke. Vådfoder er ideelt til at tilføje ekstra væske til din kats kost. Desuden er mange katte glade for vådfoder, så det kan også være en god måde at forkæle din kat på. 
 
Uanset om din kat er kræsen eller har specielle ernæringsbehov, kan du få passede kattefoder hos os. Vi har alt fra kattefoder til steriliserede katte til foder specielt designet til killinger, voksne katte og ældre katte. 

 

Se udvalget af kattetilbehør hos Bilka.dk 

Hos Bilka.dk finder du et bredt udvalg af kattetilbehør, der er skræddersyet til at opfylde alle dine behov som katteejer. Du kan blandt andet få et stort udvalg af kattegrus i forskellige varianter, så du kan vælge den type, der passer bedst til din kats præferencer og behov.  

Derudover har vi også meget forskelligt kattelegetøj, der kan holde din kat underholdt og stimuleret. Og for at holde din kats pels sund og velplejet, kan du vælge børster og kamme hos Bilka.dk. Så kan du holde din kats pels pæn og fri for knuder. 

Så uanset om du er en erfaren katteejer eller lige har fået din første kat, kan du finde alt, hvad du skal bruge hos Bilka.dk. Gå på opdagelse i det store udvalg af kattefoder og tilbehør i dag.