Godbidder til katte

Katte godbidder er gode at give din kat, når den skal forkæles lidt ekstra. Godbidderne kan fås med mange forskellige smage, som får kattene til at spinde af glæde. Mangler du nogle godbidder? Gå på opdagelse blandt udvalget af katte godbidder her på Bilka.dk, hvor snacksene fås i forskellige størrelser.

Populære mærker

Katte godbidder – giv dem, når… 

Katte er nysgerrige og kærlige dyr, som elsker at lege og ikke mindst blive forkælet. Vil du som katteejer vise din kat lidt ekstra omsorg, kan du give den en godbid. Godbidder kan gives i mange forskellige situationer og sammenhænge. 

Nogle af dem kan være disse her: 

  • God opførsel: Giv din kat katte godbidder, som belønning for god opførsel. 

  • Træning: Ligesom hunde kan katte også trænes. Brug godbidder til katte til at træne din kat med. 

  • Snacks: Katte godbidderne kan bruges som en lækker snack mellem kattens måltider. Godbidderne fås i forskellige størrelser, så de kan nemt fungere som en lille ekstra snack til det øvrige kattemad.
     

Godbidder til katte med forskellige smage 

Kattemad i form af både vådfoder, tørfoder og godbidder findes i udgaver med mange smagsvarianter. Smagene kan være alt lige fra fisk og kylling til okse. Er du katteejer, har du dermed forskellige valgmuligheder, hvilket er godt, fordi katte kan – ligesom os mennesker – godt være kræsne. 

Nogle katte har smag for godbidder med fisk, mens andre katte meget hellere spiser katte godbidder med okse. Når du skal købe godbidder til katte, er det en god idé at købe godterne i en passende størrelse til din kat. Små katte bør få små godbidder, mens store katte nemmere kan spise større godbidder. 
 

Forkæl din kat med Bilka.dk 

Sammen med Bilka.dk forkæler du nemt din kat. Når katten fortjener lidt ekstra forkælelse, kan du her fra siden købe poser med katte godbidder og give dem til katten. Godbidderne fås med forskellige smage som eksempelvis fisk, kylling og okse, ligesom størrelsen varierer på snacksene. Er der andre ting, som du mangler til din kat? Se nærmere i vores udvalg af katteartikler, hvor der er alt lige fra kattelegetøj og kattegrus til transportbure.