Tørfoder til katte

Kattemad som tørfoder får mange katte til at spinde. Kattene nyder især det knasende foder, fordi det kan fås med mange forskellige smage. Leder du efter noget tørfoder til din kat? Køb foderet til kattens madskål lige her på Bilka.dk blandt det store udvalg af tørfoder til katte. 

Populære mærker

Kattemad som tørfoder 

Kattemad kan overordnet set opdeles i kattegodbidder, vådfoder og tørfoder. Tørfoder til katte er kompakt, sammenpresset foder i mindre pille-størrelser, fordi foderet er beregnet til katte. Både vådfoder og tørfoder kan kattene spise separat, men blander du en klat vådfoder i sammen med tørfoderet, forsvinder det hele sikkert hurtigere fra madskålen. 

Når du vælger at købe tørfoder til din kat, kan den se frem til at få noget lækkert, knasende foder. Men hvordan vælges kattetørfoder nu lige? Læs med neden for. 
 

Vælg tørfoder til din kat ved at… 

Skal katten have tørfoder som en del af dens kost, står du over for mange valg. Valgene gør, at du garanteret let kan komme i tvivl om, hvad du skal vælge af tørfoder til din kat. Det er nemt at forstå hvorfor tvivlen kan opstå, men her er der et par gode råd til, hvordan du kan gøre valget nemmere: 

  • Prøv forskellige produkter: Det kan være en god idé at prøve forskellige produkter af tørfoder til katte, så du kan se, hvad din kat bedst kan lide. Start gerne ud med en lille mængde af foderet. 

  • Vælg efter kattens alder: Killinger, ældre og voksne katte har forskellige ernæringsbehov. Behovene tager meget kattemad højde for – se blot på produktet for at vide nærmere om indholdet. 
     

Køb kattemad og tørfoder på Bilka.dk 

Bilka.dk tilbyder et stort udvalg af produkter til katte, som mange katteejere har en forkærlighed til. I udvalget er der blandt andet kattemad fra kendte mærker, og foderet kan fås både som vådfoder og tørfoder. Tørfoder til katte findes med forskellige smage, ligesom foderet egner sig til katte i forskellige livsfaser. Står du og mangler kattemad som tørfoder til din kat? Køb det hjem til madskålen her fra Bilka.dk.