Vådfoder til katte

Mange katte vil sikkert elske smagen og duften af vådfoder. Vådfoder til katte kan fås med forskellige smage og smagskombinationer, som giver lidt ekstra end det normale kattemad. Mangler du vådfoder til din kats madskål? Køber du det her på Bilka.dk, kan du vælge imellem blandt andet paté og andet vådfoder. 

Populære mærker

Kattemad som vådfoder 

Kattemad findes både som tørfoder og vådfoder. Vådfoderet er tilsat mere væske for at give en blødere  konsistens, og det kan nemt blandes i tørfoderet for at pifte det op og give det mere smag – men vådfoderet fungerer også fint som mad i sig selv. 

Vådfoder til katte købes i foliebakker, poser, dåser og andet opbevaring og fås med mange forskellige smage. Smagene varierer i alt lige fra kylling og okse til laks, og meget af maden fås med flere smage i af gangen. 
 

Sådan vælger du vådfoder til din kat 

Katte er forskellige. Nogle katte kan lide alt kattevådfoder, mens andre katte er lidt mere kræsne og kun vil spise noget bestemt. Når du står og skal købe kattemad som vådfoder til din kat, har du meget at vælge imellem her på Bilka.dk. Ved du ikke lige, hvad du skal vælge? 

Med disse tips i baghovedet bliver det måske lidt lettere: 

  • Køb forskellig katte vådfoder: Skal du købe vådfoder til katten for første gang, kan du købe forskellige smagsvarianter for at se, hvad den synes bedst om. Er din kat vant til kattemad som vådfoder, ved du måske, hvad den kan lide. Vil du prøve nye varianter med andre smage, kan du også her købe forskellig kattevådfoder. Prøv dig frem – og se, hvad der spises hurtigst i madskålen. 

  • Tjek indholdet: Går du op i, hvad vådfoderet til katten mere præcist indeholder, tjekker du indholdet på produktet. På den måde får du overblik over, hvad katten spiser. 
     

Forkæl din kat med vådfoder fra Bilka.dk 

Besøg Bilka.dk, når du står og skal fylde kattens madskål op. Udvalget giver dig meget at vælge imellem, da kattemad som vådfoder fås med smage som eksempelvis fjerkræ, fisk og okse men også smagskombinationer af disse. Blandt udvalget af vådfoder til katte finder du også vådfoder, som er beregnet til voksne og ældre katte, da de ofte har forskellige madbehov. Er der andre behov, som skal dækkes, finder du blandt andet også kattegrus, kattelegetøj og andre artikler til katte her på siden.