Tennisudstyr

Her finder du udstyr, som du kan bruge på tennisbanen og til tennistræningen. Har du brug for at forny en ketcher, eller mangler du nyt grip og bolde, så tag et kig blandt vores produkter, og find lige det du mangler til dit næste spil tennis.

Tennis regler

Det er sjovt og udfordrende at spille tennis! I denne guide bliver du introduceret til tennis regler, så du er klar til at spille mod din modstander. Du kan bl.a. blive klogere på pointsystemet og serven, så du er klædt på til at vinde over din modstander!

Derfor bør du investere i tennisudstyr

Hvad end du er nybegynder eller øvet, er der noget tennisudstyr, som er uundværligt. Fordelene ved at købe tennisudstyr er mange:

  • Du kan få tennisudstyr i mange prisklasser
  • Tennisudstyr fås både til øvede og begyndere
  • Du bliver mere motiveret til at komme i gang

Det kræver ikke meget udstyr, før du er klar til en god tenniskamp. Faktisk kræver det kun en tennisketcher og nogle tennisbolde – og så selvfølgelig en modstander og en bane at spille på.

Du kan altid opgradere dit spil ved at investere i ekstra udstyr så som en støddæmper, en ketchertaske, sportstape eller grip, men det er ikke essentielt udstyr for at kunne spille en god tenniskamp.

Tennisudstyret her på siden findes i mange forskellige prislejer. Der er udstyr, som henvender sig til dig som er nybegynder, og som ikke ønsker at bruge for mange penge på udstyret lige nu. Der er også tennis-udstyr i den mere professionelle ende, som henvender sig til den øvede tennisspiller. Og så er der resten af vores udstyr til ketchersportsgrene.


Sådan vælger du det rigtige tennis-udstyr

Vær realistisk omkring dit niveau og vælg udstyr ud fra det.

Under hvert produkt kan du læse om, hvilket niveau det passer bedst til, og hvilke fordele der er ved det enkelte produkt. Det er et godt sted at begynde, når du skal vælge en tennisketcher til dit behov.

Tennisbolde findes også i forskellige prislejer. Et godt råd er at købe en del rør med tennisbolde hjem, da det er uundgåeligt, at der bliver slået nogle ud af banen, som er svære at finde igen. Og med et stort lager, undgår du at skulle bruge tid på at lede efter bolde eller at skulle bestille nye hjem lige med det samme.

Bestil dit udstyr hjem i dag, og kom hurtigt i gang med at spille tennis!