Badmintonbolde

Her på siden finder du en række forskellige badmintonbolde, der kommer i forskellige materialer. Så kan du brilliere på badmintonbanen, alt efter dit spilleniveau. Boldene finder du i rør á 6 stk., så du ikke løber tør for fjerbolde under kampen.

Derfor bør du købe nye badmintonbolde

Sammen med badmintonketschere er badmintonbolde det vigtigste udstyr for at kunne spille badminton. Det gælder lige meget, om du blot vil slå til boldene udenfor om sommeren, eller om du går til træning flere gange om ugen.

Der er andre gode grunde til at købe nye badmintonbolde:

  • Findes i forskellige materialer til forskellige behov
  • Du kan få nogen til lige netop dit niveau og pengepung
  • En god og hel badmintonbold gør dit spil meget bedre

Når du bestiller dine nye badminton-bolde, er det en god idé at bestille et større antal hjem. Så undgår du, at alle dine bolde hurtigt bliver væk eller er gået i stykker, så du ikke kan spille, før du har bestilt nye.

I udvalget her på siden finder du bolde fra mange forskellige anerkendte producenter så som Carlton og Victor.

Sådan vælger du de rigtige badmintonbolde

Der er to typer af materialer, som bliver brugt til at lave badmintonbolde – fjer og plastik.

  • Fjerbolde giver dig både bedre kontrol, højere hastighed og større præcisionsevne. Professionelle badmintonspillere bruger altid fjerbolde, da de er langt de bedste. Men holdbarheden på disse bolde er også utrolig dårlig.
     
  • Plastikbolde er derfor et perfekt alternativ til dig, der bruger badminton som en god motionsform eller fritidsaktivitet og ikke behøver et udstyr fra den allerbedste liga. Med plastikbolde får du en langt bedre holdbarhed, men må til gengæld gå på kompromis med resten. Dog er prisen langt lavere på plastikbolde, hvorfor de fleste begyndere og øvede vælger denne slags bolde.

Vælg badmintonbolde ud fra dit behov og dit niveau. Sørg for at bestille rigeligt med bolde, så du kan nyde godt af dit lager langt ude i fremtiden.

På Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg. Du finder derfor nemt nogle bolde, som passer perfekt til dine ønsker.