Padel tennis udstyr

Her på siden finder du det rigtige udstyr til den sjove padel tennis sport. Vi tilbyder bat og bolde i forskellige kvalitets-klasser, så du kan finde det produkt, der passer til dine behov.

 

Padel tennis regler

Kender du det populære padel tennis? I denne guide kan du blive klogere på padel tennis regler og hvordan du spiller padel tennis, så du kan dyste mod vennerne eller familien. Læs med og bliv klar til at spille padeltennis!

Derfor skal du spille paddle tennis

Paddle tennis er en spændende kombination af tennis og squash. Sporten bliver mere og mere populær og udbredt i hele verden – faktisk er det den andenstørste sport i hele Spanien!

Sporten er en holdsport med to spillere på hvert hold. Der er mange gode grunde til dens voksende popularitet:

  • Spillet kan spilles både inde og ude
  • Reglerne er enkle og nemme at lære
  • Alle kan være med – både store og små

I padel tennis spiller du bolden over nettet i midten ligesom med tennis. Banen er dog noget mindre, og så må du ligesom i squash også bruge banderne. Derfor er bolden nem at holde i gang, hvilket giver nogle lange og intense boldkampe.

Boldene er blødere end tennisbolde, og ketcherne er skiftet ud med bat med huller i.

På Bilka.dk finder du med garanti et bat eller en bold, der passer til dine behov, ligegyldigt om du er nybegynder eller en garvet spiller. er du frisk på at have det sjovt? Så køb et bat og kom ud på banen.

Se blandt andet vores udvalg af:

Sådan vælger du det rigtige padel tennis udstyr

Du behøver ikke meget udstyr for at være klar til padel tenniskamp. Faktisk kræver det kun et bat, en bane og nogle bolde.

Battene fås i forskellige prislejer, og afhængig af om du er nybegynder eller øvet, bør du vælge et bat, som passer til dine behov.

Som hovedregel er et cirkelformet bat godt egnet til begyndere, da det gør det nemmest at ramme bolden og giver mest kontrol. Et diamantformet hoved er derimod bedst egnet til den øvede spiller, da det giver mere slagkraft og mindre kontrol.

Forskellige design

På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af padel bat fra bl.a. Dunlop, som er en af de førende producenter af udstyr til ketchersport.

Når du har fundet ud af, hvilket type bat der passer bedst til dig, er der forskellige farver og design at vælge imellem. Sørg for at vælge et bat med et look, du kan lide. Jo gladere du er for dit udstyr, jo større spilleglæde!