Bordtennisudstyr

Bliv familiens eller vennekredsens bedste til bordtennis. Bestil et bordtennisbord, bat, bolde og meget mere bordtennisudstyr her på Bilka.dk. Så kan du både øve dig og få en masse sjov motion.

Bordtennis regler

Vil du gerne spille bordtennis? I denne guide lærer vi dig alt, du skal vide om bordtennis regler. Du kan bl.a. læse meget mere om pointsystemet og serven, så du kan blive klogere på, hvordan man spiller bordtennis.

Alt til bordtennis

Er du vild med bordtennis? I så fald er du langt fra den eneste. Det er både sjovt og underholdende at spille bordtennis, og så er det tilmed en god motionsform. Det gælder uanset, om du er dygtig som en professionel, eller endnu blot er amatør. Bordtennis er noget, der kan spilles af både store og små, hvilket gør det oplagt at investere i et bordtennisbord til dit hjem – så kan du spille med venner, familie og alle andre, der måtte lægge vejen forbi.

Fordele ved at investere i et bordtennisbord:

  • Underholdning og motion på samme tid
  • Udfordr venner og familie i et spil
  • Kan bruges af både amatører og professionelle

Ingen bordtennis uden bord og bat – du ka' finde begge dele her på siden på Bilka.dk. Og nu du er i gang, skal du naturligvis også huske boldene, som du med fordel kan købe flere af. Så er der nogle af tage af, hvis de andre skulle komme på afveje. Se udvalget af alt til bordtennis her og bestil dit nye bordtennisudstyr hjem online i dag. Det er underholdning i topklasse!

Se blandet andet vores udvalg af:

Vælg det rigtige bordtennisbord

Er pladsen trang? Bare fordi den plads, du har til rådighed, ikke tillader et stort bordtennisbord, behøver du ikke helt snydes for muligheden for at spille den sjove sportsgren. Du kan nemlig også vælge at købe et net, der kan sættes op på alle slags borde. For eksempel dit spisebord – og voila, så har du dit helt eget bordtennisbord. Det eneste, der så kræves for, at du kan spille, er bat og bold.

Hvis ikke pladsmangel er noget du har problemer med, kan du i stedet vælge et af bordtennisbordene, der har turneringsmål. Disse kan tilmed bruges udenfor, og er derfor helt oplagte at have på terrassen eller et andet udeareal, når vejret indbyder til et slag udendørs bordtennis. Hvis du vælger at placere dit bordtennisbord udenfor, kan du passende overveje at købe et dækken hertil, der kan beskytte mod vind og vejr.

Køb et bordtennisbord på Bilka.dk i dag

Udlev din indre Michael Maze og køb et bordtennisbord hjem herfra Bilka.dk. Du får altid ubegrænset returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked. Vi har Danmarks største udvalg – så her hos os finder du alt, du skal bruge!