Opslagstavler

Her på siden finder du vores store udvalg af forskellige typer af opslagstavler, herunder alt fra fine glastavler og magnettavler til praktiske whiteboards. Vælg mellem flere forskellige farver og mål, og find den helt rigtige opslagstavle til hjemmet eller kontoret på Bilka.dk.

Opslagstavler til gode minder og noter

Opslagstavler er perfekte til gode minder og til ting, du ikke vil glemme. Brug din opslagstavle privat til familiebilleder og børnenes tegninger, eller brug den i arbejdssammenhænge til planlægning, noter og andet, der skaber mere overblik i hverdagen. Det er helt op til dig, hvordan du får mest muligt ud af din opslagstavle, og på Bilka.dk finder du opslagstavler til alle behov.

Smarte opslagstavler til børn og voksne

Både børn og voksne kan have glæde af en opslagstavle i det daglige. Til børnene vil en opslagstavle i yndlingsfarven eller en opslagstavle med et dyremotiv måske være det allerbedste valg, men der er frit valg på alle hylder for både store og små. Du kan også kombinere flere forskellige tavler til én stor opslagstavle. Mix og match eksempelvis på tværs af de forskellige farver, og få en flot og farverig opslagstavle, der skaber personlighed i hjemmet samt glæde og overblik i hverdagen.

Køb opslagstavler og anden boligindretning på Bilka.dk

Bestil din opslagstavle fra det spændende udvalg her på Bilka.dk, og hæng den præcist, hvor du vil, når den snart lander hjemme hos dig - eller i din valgte leveringsbutik! Mangler du andet til boligindretningen af dit hjem? Se alle vores produkter til boligen her, hvor du finder både møbler og andre boligartikler til alle hjemmets rum, fra soveværelse og børneværelse til dagligstue, køkken, og kontor.

Når du handler online på Bilka.dk, får du, udover et bredt udvalg af produkter, også adgang til hurtig levering af alle produkter og selvfølgelig ubegrænset returret.