Glastavler

Glastavler er både praktiske og dekorative i hjemmet. Her på siden finder du vores samlede udvalg af smukke magnetiske glastavler, som familien kan pryde med to-do lister, sjove billeder og diverse invitationer. Find jeres favorit og bestil en glastavle online i dag.

Inspiration til NAGA glastavler

I nedenstående video kan du få gode råd til hvordan du kan bruge NAGA glastavlerne. Du kan også få inspiration til, hvordan du kan kombinere tavler i forskellige farver og størrelser for at opnå et personligt look i dit hjem. I slutningen af videoen kan du se, hvordan man nemt og hurtigt hænger NAGA glastavler op.

Glastavler i smukke farver

Er du på udkig efter en opslagstavle i glas? På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af glastavler til alle behov og i mange smukke farver, så du kan finde en glastavle i lige den farve, du allerbedst kan lide. Tag dig god tid til at klikke dig igennem de mange muligheder her på siden, og køb derefter din nye NAGA glastavle med hurtig levering på Bilka.dk.

Vi er førende forhandler af NAGA glastavler i mange forskellige størrelser, farver og motiver- I vores udvalg finder du både helt simple glastavler og specielle NAGA opslagstavler som ugetavler og månedstavler, så du let kan holde styr på planlægningen af madplan, fødselsdage eller lignende.

Her på siden finder du glastavler i et væld af størrelser og forskellige designs, herunder blandt andet:

  • Runde glastavler

  • Firkantede og rektangulære glastavler

  • Sekskantede glastavler

Du har således rig mulighed for at finde en opslagstavle i den størrelse eller det design, du skal bruge, når du køber en NAGA glastavle her på Bilka.dk. Er du endnu ikke sikker på hvad du skal vælge, kan du finde råd og inspiration i videoen her på siden.