Jeffrey Archer bøger

Jeffrey Archer er en engelsk forfatter og tidligere politiker. Den engelske forfatter er især kendt for Clifton-krøniken, som har begejstret læsere over hele verden. Læs mere om den anerkendte forfatter her på siden, og bliv inspireret til at dykke ned i de spændende romaner.

Håndlavede og fængslende romaner fra Jeffrey Archer

De fleste forfattere skriver deres bøger på computer, og det er også forståeligt. Det går hurtigere med at skrive ordene, man kan hurtigt slette fejl og andre sager. Jeffrey Archer har valgt at gå en anden vej. Det betyder, at den anerkendte forfatter skriver sine historier i hånden.

På den måde bliver historien skrevet med mest mulig omtanke, og han undgår dermed også fejl. Når værker og andre produkter bliver lavet i hånden, så kan forfatteren nemlig være mere opmærksom på fejl og mangler, som der måske kan blive overset på en computer. Blandt de mest kendte romaner fra Jeffrey Archers rolige hånd er Clifton-krøniken og sin bogtrilogi efter et fængselsophold. Denne trilogi er et resultat af to års fængsel i tre forskellige fængsler, som handler om de forskellige oplevelser, som Jeffrey Archer har været ude for.

 

Rækkefølgen på Jeffrey Archers bøger

Er du på udkig efter rækkefølgen på Jeffrey Archers bøger? Vi har her samlet alle hans værker i kronologisk rækkefølge. Når du læser en bogserie er det ofte spændende at følge handlingen og personernes udvikling i den rækkefølge, som forfatteren har tænkt dem. 

 

Rækkefølgen på bøgerne i Clifton-krøniken 

 1. Hvor der er vilje (2016)
 2. Faderens synder (2017) 
 3. En velbevaret hemmelighed (2017) 
 4. Pas på hvad du ønsker dig (2018) 
 5. Mægtigere end sværdet (2018) 
 6. Men der kommer en time (2019) 
 7. Her var en mand (2019)

 

Rækkefølgen på bøgerne i Warwick-serien

 1. Øjet der ser (2020)
 2. Ved højlys dag (2020)
 3. Det blinde øje (2021)
 4. Over mit lig (2022)

 

Rækkefølgen på bøgerne i Kane og Abel-serien

 1. Kane og Abel (2020)
 2. Den fortabte datter (2020) 
 3. Skal vi sige det til præsidenten? (1979/2020) 

 

Foruden Jeffrey Archers mest berømte serier, byder hans forfatterskab også på en række enkeltstående romaner, der hver især fanger læsernes interesse med spændende plots og uforudsigelige drejninger.

 

Øvrige bøger af Jeffrey Archers

 1. Stjålne penge varer ikke længe (1979) 
 2. Farligt efterspil (1990) 
 3. Den store drøm (1992) 
 4. Alle snyder alle (1995) 
 5. Det elvte bud (1999) 
 6. Skæbnespillet (2020)
 7. Rivalerne (1986/2021)
 8. Lykkens sønner (2022)
 9. Slægtens lænker (2023)

 

Stort udvalg af bøger til alle på Bilka.dk

Udover Jeffrey Archer tilbyder Bilka.dk et omfattende udvalg af bøger fra mange andre anerkendte forfattere. Uanset om du er til fængslende thrillers, romantiske romaner eller inspirerende biografier, kan du finde noget, der vækker din interesse. Tag et kig på vores sortiment og berig din bogreol med nye opdagelser og tidløse klassikere.

 

Find Jeffrey Archer bøger på dansk

Når du skal finde din nye bog fra Jeffrey Archer, kan du gøre det på Bilka.dk. Vi har nemlig flere værker fra den britiske forfatter i vores sortiment, så du hurtigst muligt kan sætte dig godt til rette, tænde for din nye kaffemaskine og dykke ned i den håndlavede historie fra Jeffrey Archer med en frisk kop kaffe.

De betagende historier er kendetegnede ved kærlighed, tab, svigt og ambitioner i de britiske gader. Du kan derfor godt regne med, at du ikke kan få nok af Jeffrey Archers bøger. Når du har læst den ene bog, så kan du låne den til dine børn, bedre halvdel eller andre du holder af, som også kan få glæde af de fantastiske bøger. Så kan du finde dit næste eksemplar på Bilka.dk, hvor vi har flere interessante bøger fra Jeffrey Archer.