Glattejern til hverdag og fest

Her finder du glattejern, der kan sætte prikken over i’et til både hverdag og fest. Vind kampen over hvirvlerne eller få bugt med de uønskede små naturlige krøller med glattejernet.
I vores udvalg finder du blandt andet ghd glattejern og andre mærker som Remington og BaByliss. Glattejernene varmer hurtigt op med en god ensartet varme på pladerne. Du kan læse mere om de enkelte glattejern under produktet. Glattejern kan også bruges til at lave krøller i håret, men de fleste foretrækker et rigtigt krøllejern til formålet.

Se udvalget af vores krøllejern her og find det der netop passer til dine behov.

11 produkter
Op til 230 grader
429 kr.
Op til 215 grader
419 kr.
28 mm
149 kr. 399 kr.
Ledning kan drejes 360°
129 kr.
Temperatur 155-230°C
449 kr.
Opvarmes på 20 sekunder
1.784 kr.
Farvebeskyttende belægning
399 kr.
Avanceret Keramisk Ultra Belægning
549 kr.
Med keramisk belægning
599 kr.

Glattejern

Drømmer du om glat hår til hverdag eller fest? Med et glattejern er du selv herre over din frisure, og med lidt teknik og øvelse kan du faktisk nemt lave både glat hår og krøller med ét og samme stylingapparat. Køb dit glattejern online her på Bilka.dk. Vi har et stort udvalg af glattejern og hurtig levering lige til døren eller til en butik nær dig.

Krøller eller ej? Hvis du vælger det glatte hår – enten lejlighedsvist eller dagligt – er det vigtigt med et godt glattejern, når du vil tæmme bølger og krøller. Sådan et glattejern finder du online her på Bilka.dk, hvor vi har et bredt udvalg af forskellige glattejern fra kendte mærker som Babyliss, Remington, Revlon, Melissa og GHD, der alle er anerkendte for deres glattejern af høj kvalitet, der giver et flot og holdbart resultat på kort tid. Du kan således finde glattejern i forskellige prisklasser online hos os, og du kan derigennem vælge et glattejern, der passer til dit budget. Vores glattejern har ofte flere forskellige funktioner, og du kan blandt andet finde glattejern, der:

  • Kan anvendes i både vådt og tørt hår
  • Også fungerer som hårbørste samtidig med, at glattejernet glatter håret
  • Har farvebeskyttende belægning
  • Kan opvarmes på blot 20 sekunder, så du kan gå hurtigt i gang
  • Har mange forskellige temperaturindstillinger og stylingindstillinger

Vi har således glattejern til mange forskellige behov og hårtyper – og helt sikkert også til dit hår, så du kan få smukke, glatte lokker på ingen tid. Se også vores øvrige udvalg af elapparater til hårstyling, der sørger for en lækker frisure, uanset om du drømmer om krøller eller glat hår. Brug altid produkter til hårpleje og styling, når du krøller eller glatter dit hår. Det beskytter håret mod slid og giver det bedste hold på din frisure dagen igennem, så du ikke skal bekymre dig om, at vinden ødelægger frisuren på vej afsted på arbejde eller i skole.  
 

Køb dit nye glattejern online hos Bilka.dk

Charme, selvtillid og lækkert hår kommer ikke af sig selv. Med et glattejern fra sortimentet på Bilka.dk kan du få styr på håret og føle dig lækker hele dagen lang. Find dit foretrukne glattejern og bestil det hjem med fri fragt til din bopæl ved køb for over 1000 kr. eller fri fragt til butik ved køb for over 300 kr. Du har således flere fleksible leveringsmuligheder, og du kan eksempelvis selv hente dit nye glattejern i SwipBox i din nærmeste Bilka, når det passer ind i din hverdag, eller du alligevel er afsted for at handle ind til ugen. Glæd dig til at modtage dit nye glattejern – det bliver du med garanti glad for! 

Udover pleje til håret har vi også produkter til ansigtspleje og produkter til kropspleje, så du kan passe godt på din hud og lade den stråle om kap med det glatte, flotte hår, som du har lavet med dit glattejern. 
 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Kategori
Lagerstatus
Brand