Alt-i-en printere

En all-in-one printer er som ordet antyder en multifunktionel printer. Med en all-in-one printer får du både printer, kopimaskine og scanner i én enhed. Det er en smart løsning til hjemmekontoret eller til dig, der er studerende. Find din all-in-one printer i udvalget herunder. 

En all-in-one multifunktionel printer til hjemmekontoret

Arbejder du hjemmefra? Så ved du sikkert, hvor rart det er at kunne printe og kopiere de dokumenter, du skal bruge. Er du studerende? Så får du garanteret ofte udleveret papirer og dokumenter, som nemt bliver væk. Tænk, hvis du kunne scanne dem ind på computeren! Med en all-in-one printer bliver alt dette muligt:

  • Klar alle dine printer- og kopiopgaver hurtigt og nemt
  • Få en maskine, der kan både printe, kopiere og scanne
  • Vælg mellem flere forskellige størrelser og prisniveauer

En all-in-one printer er et multifunktionelt værktøj, der passer perfekt til hjemmekontoret.

tjek også vores udvalg af  blæk og toner.

Hvilken all-in-one printer skal du vælge?

Her på Bilka.dk har vi et stort udvalg af all-in-one printere fra kendte mærker som HP, Canon, Epson og Lexmark. Men hvilken en skal du vælge? Herunder er nogle af de ting, du bør overveje, når du skal vælge din nye all-in-one printer:

  • Hvor stor skal den være? Overvej, hvor du skal have din printer. Har du et lille kontor? Eller har du masser af plads? Vælg den størrelse, der passer til den plads, du har sat af til printer.
  • Hvilken kapacitet skal den have? Skal du printe og kopiere mange sider ad gangen? Skal det gå hurtigt? Undersøg, hvor mange sider i minuttet printeren kan printe, og vælg den, der kan opfylde dit behov.
  • Hvad med ekstra funktioner? All-in-one printere kan have flere forskellige ekstra funktioner. Skal den f.eks. kunne printe trådløst eller fra mobilen? Overvej også, om du gerne vil kunne printe og kopiere flere forskellige papirstørrelser og -typer.

Bilka.dk er dit hypermarked. Vi har alt, hvad du skal bruge! Herover kan du se vores store udvalg af all-in-one printere og find den, der vil opfylde dine behov allerede i dag.