Aktivitetsure til børn

Det er ikke længere bare voksne, der med en aktivitetsur kan holde øje med, om de anbefalede retningslinjer for en aktiv hverdag overholdes. Med en aktivitetsur til børn kan du holde øje med ikke alene aktiviteten, men også søvnen og endda indtaste de daglige opgaver. Se udvalget herunder.

Aktivitetsur til børn – mange smarte funktioner i én

Med en aktivitetsur kan du hjælpe dit barn med at holde styr på hverdagens gøremål og aktiviteter. Det er ikke bare en sjov gadget for barnet, men også et brugbart værktøj for dig. Du kan:

  • Holde øje med barnets aktivitetsniveau og uddele belønninger.
  • Se, hvordan barnet sover om natten – både hvor længe og, hvor dybt.
  • Indtaste dagens opgaver og kode påmindelser ind, når de skal klares.

Trackeren kan bruges som et digitalt skema for dagen, hvor du taster de opgaver ind, der skal løses. Trackeren sørger for at påminde barnet, når det er tid til f.eks. at børste tænder eller tømme opvaskemaskinen.

Hvilken aktivitetsur skal du vælge?

I vores sortiment finder du rigtig mange forskellige design inden for kategorien aktivitetsure til børn, og det kan være svært at vælge den rigtige. Derfor har vi herunder listet nogle ting, du kan overveje, inden du beslutter dig.

  • Belønninger: Du kan vælge en aktivitetstracker, hvor du kan indstille belønninger, der udløses, når de indtastede opgaver er løst, eller en uden. Uret er under alle omstændigheder en super god erstatning for det manuelle skema, fordi det selv sørger for påmindelserne og derved hjælper barnet med at opnå sine mål på en positiv måde.
  • Justerbar rem: Her fungerer remmen til trackeren som en almindelig urrem, der kan spændes ind og ud, så den passer til armen. Hos de yngste vil denne model kræve lidt hjælp at få af og på, derfor er den mest oplagt til de større, der kan selv.
  • Strækbar rem: Her sidder trackeren i en strækbar rem, der let udvider sig, når den skal over hånden, men alligevel sidder pænt til om håndleddet, når den kommer på. Smart til de mindre.
    Herudover er der selvfølgelig farven og motivet, som er en smagssag. Rul op og se udvalget herover.