PlayStation 5 controller

Mærk fremtidens spiloplevelse med den nye DualSense™ PS5 controller. Find din nye PlayStation® 5 controller på Bilka.dk, og oplev den nye generation af gaming med Sony. Brænder dine fingre efter at få fat i de nye smarte DualSense™ controllere? Se nærmere her på Bilka.dk, og bestil online i dag.  

Opdag mange fordele ved DualSense™ PS5 controller

En god controller skal være intuitiv og ligge godt i dine hænder. Heldigvis har de hos Sony en stolt tradition for at udvikle og designe fornyende controllere til dig. Den moderne DualSense™ PS5 controller er ingen undtagelse. Med sit futuristiske design, inkorporeret teknologi og forbedrede interaktioner sætter Sony høje standarder for, hvordan fremtidens controller bør se ud. 

Du finder flere fantastiske fordele med en DualSense™ PS5 controller: 

  • Et forbedret design
  • Indlevende haptisk feedback
  • Adaptive aftrækkere
  • En indbygget mikrofon
  • Moderne Create Button

 

Du kan også få fingrene i de smarte DualSense™ PS5 controllere sammen med den opdaterede Playstation® 5 konsol. Med den seneste konsolgeneration fra Sony kan du også se frem til en masse spændende PlayStation® 5 spil, der drager fordel af den højteknologiske PS5 controllers funktioner. Går du efter den en ultimativ spiloplevelse, kan et spritnyt fladskærms-TV være med til at skrue op for de fantastiske momenter i spillet.

PS5 controller - Kom endnu tættere på spillet

Med den nye DualSense™ PS5 controller fortsætter Sony med at innovere på deres allerede fantastiske controllere. Der er bygget videre på teknologien fra DualShock 4 controlleren, så du kan få endnu mere kontrol i kampens hede. 

Med adaptive aftrækkere og et nyt haptisk feedback opnår du endnu flere fordele ved dine handlinger. Du kan for eksempel mærke vibrationerne fra forskellige hændelser i spillet samt tilbagestød fra dit foretrukne våben. Alt dette er til for at give dig en mere realistisk oplevelse, hvor grænserne mellem den virkelige og den virtuelle verden falmer. 

Du kan også mærke suset med lynhurtige og præcise inputs, der kan give dig den ekstra fordel i kampens hede. Med den nye indbyggede mikrofon kan du nemt chatte med vennerne uden at skulle bruge et headset. Find alt til konsoller og spil på Bilka.dk.