PS4 controller

Er du på udkig efter en ny PS4 controller? Om du har fået en ny PS4 eller har kastet controlleren lidt for hårdt ind i væggen i kampens hede er underordnet – du kan nemlig helt sikkert finde den PlayStation 4 controller, du er på udkig efter i udvalget herunder.

Opgraderet controller versioner til playstation 4

PlayStation 4 er en super populær spillekonsol fra Sony. Det skyldes, at den teknologiske udvikling er så skarp, at spillene til PS4 har en utrolig detaljeret grafik, som ikke er set før, og at hukommelsen og flowet er opgraderet endnu mere end den tidligere version. En ny PS4 kræver naturligvis en PlayStation 4 controller for at fuldføre spiloplevelsen.

 

Tre grunde til at købe en ny PS4 controller

  • Sikrer et godt og komfortabelt greb
  • Mere frihed med en trådløs controller
  • Udstyret med bl.a. lys og udsøgt vibrator

 

Den smarte PS4 dualschock controller fra Sony klarer sig enormt godt i alle forbrugs- og eksperttests, da den lever op til alle krav en dedikeret PS4 spiller kunne have. De mange nye funktioner er med til at give en meget mere levende oplevelse, når du spiller, og så er designet og komforten ved at holde controlleren i hånden også fremhævet af mange som en positiv egenskab.

 

Funktioner i PlayStation 4 controllere

Der hvor dualshock PlayStation 4 controlleren skiller sig ud fra de foregående versioner, er med den smarte touchpad og Share-knappen. Share-knappen gør det muligt at optage øjeblikke eller tage billeder fra dit spil og dele dem med venner med det samme. Du kan også bruge knappen til at live-streame direkte fra dit spil, så andre kan følge med i, hvordan det går dig live. Touchpadden, som du kan trykke på, har en indbygget lysstribe, som skifter farve afhængigt af, hvor du er i det pågældende spil.

Touch Padden kan også bruges til at tegne på, bevæge ting i spillet med eller som en eller flere knapper, afhængig af hvilket spil, du spiller. Den tilpasser sig nemlig de forskellige spil. Ud over PS4 controlleren Dualschock fra Sony findes der også mange andre modeller, som også er kompatible til PS4. Disse forskellige modeller er også langt fremme rent teknologisk og udstyret med cool funktioner, så som godt vibrationsfeed, touchpad, joysticks og meget andet.

 

Køb PlayStation 4 controllere hos Bilka.dk

Den populære PS4 controller Dualschock fås i mange forskellige farver, som gør, at du kan føre sin personlige stil ind over dit valg af controller og dermed få et gennemført gamer-hjørne. Hvor mange nye PS4 controllere du skal bruge, er op til dig, men du kan have hele fire af slagsen tilsluttet din konsol på én gang.