Bredt udvalg af stærke skruetvinger og spændetænger

Find en skruetvinge til dit næste gør-det-selv-projekt i vores udvalg her. Du kan vælge imellem brugervenlige enhånds-spændetænger eller kraftfulde skruetvinger.

Find en skruetvinge eller spændetang på Bilka.dk

Skruetvinger er dine ekstra hænder, når du udfører gør-det-selv-arbejde. Med en skruetvinge eller en spændetang kan du holde de emner, du arbejder med, sammen – og har derfor dine hænder fri til at arbejde med noget andet.

  • Bredt udvalg
  • Vælg imellem skruetvinger og spændetænger
  • Brugervenlig og kraftfuld fastgørelse

Du finder den skruetvinge, du skal bruge, i vores brede udvalg her. Vælg imellem brugervenlige enhåndstvinger og stærke skruetvinger i forskellige prisklasser. Der er med andre ord holdeværktøj til både lille husbehov og til den professionelle håndværker.

Vælg den rigtige model

Der findes forskellige typer af skruetvinger. Foruden størrelsen ligger den største forskel i, hvor stort et tryk skruetvingen leverer. Hvilke, der er rigtige for dig, afhænger af opgaven.

Du kan først og fremmest vælge en af de simple enhåndstvinger, der egentlig ikke er en skruetvinge, men en spændetvinge. Denne type udmærker sig ved en lav pris og den lette håndtering. Måden, du spænder skruetvingen på, er nemlig og ergonomisk, så du ubesværet kan gøre det med én hånd. Brug de små og brugervenlige spændetvinger til de let mindre opgaver.

I den mere traditionelle boldgade er den klassiske skruetvinge, der som navnet angiver, skal skrues i spænd. En lang skruetvinge er ofte lidt dyrere end en spændetvinge og kræver samtidig to hænder til håndteringen. Til gengæld kan den give et væsentlig større tryk på op til flere hundrede kg – hvilket gør den ideel til opgaver, hvor der kræves et stort pres som fx tømmersamlinger.

Køb en skruetvinge på Bilka.dk

Find den skruetvinge eller spændetvinge, du skal bruge til dine gør-det-selv-projekter på Bilka.dk og bestil den hjem i dag. Når du handler får over 1000,- leverer vi dine varer gratis. Vi er dit Hypermarked med Danmarks største vareudvalg, så vi er helt sikre på, at du finder alt det, du skal bruge.