Hamre

På udkig efter en hammer til værktøjskassen? Du finder den i vores brede udvalg på Bilka.dk. Her kan du vælge imellem mange typer, størrelser og modeller fra forskellige mærker. Vælg en hammer, mukkert eller måske en plasthammer.

Stort udvalg af hamre

På udkig efter en hammer til værktøjskassen? Du finder den i vores brede udvalg på Bilka.dk, hvor du kan vælge imellem mange typer, størrelser og modeller fra forskellige mærker. Vælg en hammer, mukkert eller måske en plasthammer.

 

Find en hammer på Bilka.dk

En hammer er måske et gammeldags stykke værktøj – et af de ældste der findes - men har ikke desto mindre altid været et meget virksomt og vigtigt redskab at have i værktøjskassen. Hvis du mangler en hammer i hjemmet og i værkstedet, kan du finde på Bilka.dk finde lige den hammer, der passer til din pengepung, dit hammerbehov og dine gør-det-selv-egenskaber. Det gælder uanset om du er professionel eller amatør.

  • Stort udvalg af mærker
  • Vælg imellem mange typer, størrelser og modeller
  • Forskellige prisniveauer og stærke priser

 

Udvalget af mærker er stort – ligesom du også kan vælge mange typer og modeller i forskellige størrelser. Du kan bruge hammeren til mange ting, hvorfor den hurtigt nok skal blive uundværlig i dit husstanden.

 

Vælg den rigtige model og størrelse

Der findes et væld af forskellige hammertyper og størrelser at vælge imellem. Hvilken du skal vælge afhænger af det arbejde, du skal bruge hammeren til. Her kan du læse om de forskellige typer.

  • En bænkhammer er hvad de fleste vil betegne som en almindelig hammer. Denne hammertype er fin til hverdagsbrug til mindre søm til opsætning af rammer af billeder og rammer. Det er også oftest denne type, der er billigst at anskaffe sig.
  • For det lidt mere avancerede gør-det-selv-arbejde kan vælge en mukkert, der er en tung hammer. Det gør hammeren både slagkraftig, hvorfor den er egnet til større opgaver. Vælg en mukkert hvis du skal banke pæle i jorden.
  • Med en kløfthammer eller en lægtehammer får du også en kraftig hammer. En kløfthammer bruges typisk til groft træarbejde eller når du skal trække søm ud af brædder og lægtehammeren er ligeledes velegnet til tømmerarbejde.
  • Vælg en plast- eller nylonhammer, hvis du skal undgå den friktion med sømmet, der kan fremkomme, og som forårsager gnister. Denne typer hammer er generelt ideel til de hammeropgaver, hvor der ikke må fremkomme gnister. Disse typer hamre kommer i forskellige prisniveauer.

 

Hvad størrelsen angår er det typisk et spørgsmål om, hvor stort søm, stift eller flade, du skal bruge den til. Vælg en lille hammer til mindre opgaver og en stor til store hammeropgaver. Det er desuden vigtigt at den hammer, du vælger, er god at holde ved. Det vil give dig både mere slagkraft og præcision. I udvalget finder du bl.a. forskellige hammertyper med stødabsorberende håndtag, der er en stor og behagelig hjælp ved det tunge hammerarbejde.

 

Hav et udvalg i hjemmet

For langt de fleste husholdninger gælder det, at det er en rigtig god ide at have et udvalg af forskellige hamre. I så fald er du veludstyret til de håndværksmæssige udfordringer, som fremtiden måtte byde på. Det afhænger naturligvis også af dit gør-det-selv-ambitionsniveau.

 

Køb en hammer online i dag

Find en eller flere hamre, der passer dit behov og gør-det-selv-arbejde i vores store udvalg og bestil dem hjem i dag. Du får ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!