Nøgler

Hvis du leder efter en fastnøgle, gaffelnøgle eller måske en momentnøgle, finder du den her på Bilka.dk. Vælg imellem mange størrelser fra nogle af markedet bedste kvalitetsmærker, herunder Bahco eller Knipex.

Find en momentnøgle online

Når du skal spænde møtrikker og lignende, er en momentnøgle – eller en skraldenøgle, som den også kaldes – det bedste valg af redskab. Momentnøglen ligner egentlig en almindelig topnøgle, men har den store fordel, at den kan justere og efterspænde meget præcist.

Det betyder, at du kan spænde møtrikker eller bolte ensartet uden overspænding. En momentnøgle er et af gør-det-selv-mekanikerens favoritværktøjer og er uundværlig, når der skal skiftes fra vinterdæk og sommerdæk.

  • Ensartet spænding af møtrikker og bolte
  • Forskellige størrelser
  • Håndterbare og brugervenlige
  • Stort udvalg – find også gaffelnøgler

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af størrelser og der findes helt sikkert også en nøgle, der passer til dine møtrik-og boltudfordringer. Det gælder uanset, om det er en hagenøgle, momentnøgle eller en fast-, gaffel- eller ringgaffelnøgle, du er på udkig efter. Vi forhandler forskellige kvalitetsmærker og du kan bl.a. vælge imellem Bahco, Knipex og Tecos.

 

Billigere alternativ med en ringgaffelnøgle

Alternativt kan du vælge en fastnøgle eller ringgaffelnøgle, der ligeledes kan klare spændejobbet for dig. Ringgaffelnøglerne kan ikke på samme vis sikre dig imod at over- eller underspænde de møtrikker eller bolte, som momentnøglen kan det.

Til gengæld er en ringgaffelnøgle eller fastnøgle væsentligt billigere at anskaffe sig. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse ringgaffelnøgle, du skal bruge eller hvilken, du vil få brugt mest, kan du vælge et sæt med et stort udvalg af gaffelnøgler. Med et sæt har du langt større fleksibilitet og har altid en ringgaffelnøgle der passer til formålet.

Køb en momentnøgle eller gaffelnøgle på Bilka.dk

Gør udskiftningen af sommerdækkene på bilen til en leg med en momentnøgle eller find en gaffelnøgle til at løsne både møtrikker og bolte. Du finder det hele og mere til på Bilka.dk, hvor du kan bestille det hjem i dag. Vi giver dig ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Se også vores store udvalg af topnøglesæt, -hoveder og -toppe. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!