Skruetrækkere

Opgrader værktøjskassen med flere skruetrækkere. Find dem i vores store udvalg af skruetrækkere, hvor du kan vælge imellem forskellige typer og modeller, herunder alsidige skruetrækkersæt. I udvalget finder du nogle af de mest anerkendte værktøjsproducenter som Bacho og Wera.

Find en skruetrækker til værktøjskassen på Bilka.dk

Hvis du endnu ikke har en eller flere skruetrækkere din husstands store eller lille værktøjskasse, er det en rigtig god ide at anskaffe sig nogle. Et par forskellige skruetrækkere er det nok vigtigste værktøj. Det gælder uanset om du er en garvet gør-det-selv-mand, professionel eller selv hvis du ikke besidder håndværksmæssige evner.

Skruetrækkeren er nemlig uundværlig når du skal skifte batterier i din fjernbetjening, samle hylder, reoler eller skabe eller når generelt når du har brug for et handy stykke værktøj til hverdagens udfordringer.

  • Stort udvalg af skruetrækkere af typer og størrelser
  • Vælg imellem anerkendte brands
  • Undgå trætte hænder med ergonomisk tilpassede greb
  • Klar hverdagens små udfordringer

 

Du finder den eller de skruetrækkere, som du mangler, i vores store udvalg her. Vælg iblandt flere forskellige typer og størrelser – lige fra de traditionelle flade skruetrækkere og stjerneskruetrækkere til unbraco-nøglesæt til de mere professionelle momentskruetrækkere, der er beregnet til helt specifikke opgaver. Der er mange prisniveauer at vælge imellem, så der findes også en skruetrækker, der passer til dine behov og din pengepung.

Samtlige af skruetrækkerne i vores brede udvalg er desuden udformet med et ergonomisk tilpasset greb, der gør dem både lettere og mere komfortable at holde ved. Grebet bevirker samtidig, at dine hænder bliver mindre trætte, når du anvender skruetrækkeren.

 

Vælg et skruetrækkersæt

Har du endnu ingen skruetrækkere i beholdningen? Hvis du starter helt fra bunden og derfor først og fremmest er på udkig efter de mest anvendelige skruetrækkere, kan du med fordel vælge et skruetrækkersæt. Et sæt indeholder typisk de gængse typer som skruetrækkere med flad og stjerneformet kærv i forskellige størrelser, og med disse er du godt dækket ind.

 

Isolerede og VDE-godkendte skruetrækker til el-arbejde

Arbejde med el-installationer kræver den højeste sikkerhed og påpasselighed. Det er desuden vigtigt, at de værktøj, du anvender, er godkendt til formålet. I vores store udvalg af skruetrækkere finder du også højspændingsskruetrækkere, der er VDE-godkendte, og derfor kan bruges til arbejde med højspænding op til 1000 volt.

Det anbefales altid at du sætter dig grundigt ind i Sikkerhedsstyrelsens gældende regler for el-sikkerhed og vær helt klar på, hvilke opgaver du selv må læse, og hvilke, du skal overlade til en autoriseret installatør eller elektriker.

 

Køb dine nye skruetrækkere online

Find en flad eller stjerneformet skruetrækker, en momentskruetrækker eller et sæt på Bilka.dk. Bestil det hjem fra vores store udvalg i dag, og helgarder dig mod fremtidens udfordringer. Vi giver dig ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!