Save og nedstrygere

Hvis du er på udkig efter en sav, finder du den i udvalget her. Vælg iblandt forskellige typer af det uundværlige værktøj, der passer til hver sine saveopgaver. Køb en stiksav eller fukssvans på Bilka.dk i dag.

Find en stiksav eller en sav online her

En sav er på det nærmest uundværlig at have i husstandens værktøjskasse eller gør-det-selv-mandens værksted. Det gælder både til havearbejdet og indendørs projekter som udskiftning af gulvbrædder og til justering af gardiner.

  • Vælg imellem forskellige savtyper
  • Stærke priser
  • Klar hverdagens store og små saveopgaver

 

Du finder lige den sav, du står og mangler i vores udvalg på Bilka.dk. Vælg mellem forskellige savtyper, herunder stiksave og fukssvanse til stærke priser.

 

Vælg den rigtige type

Når du skal vælge en sav, skal du gå efter den model, der passer dit behov bedst. Dette er oftest et spørgsmål hvilket materiale, du primært skal save i og hvor et omfang, din saveopgave er i. Du får her en guide til, hvilken af de af de to mest anvendte savtyper – fukssvans og stiksav – du skal vælge til værktøjskassen.

En fukssvans er hvad der normalvis forstås ved en almindelig sav. En fukssvans kan i udgangspunktet bruges til at save i alle slags materialer. Det er dog ikke i alle tilfælde fukssvansen, der giver det bedste og pæneste resultat, da den giver en grov skæreflade. Vælg derfor gerne denne type sav for grove saveopgaver som fx gulvbrædder eller havearbejdet.

Hvis det, du skal have savet over, kræver et mere fint snit, du med fordel vælge en stiksav. Denne savtype har en stabil klinge, der giver et ret snit. Klingen er smal, hvorfor stiksaven er god at bruge til figursavning og vanskelige steder, der ikke tillader fukssvansens størrelse. Stiksaven passer til alle typer træ og plastmaterialer.

Alternativt kan du vælge en nedstryger, der er en mindre sav. Nedstrygeren er egentlig beregnet til at save i metal, men er med dens størrelse også god til mindre og finere saveopgaver som fx lister. Du kan naturligvis også bruge den til metaller, hvis du skal forkorte gardinstænger eller lignende.

 

Køb en stiksav eller sav på Bilka.dk

Find den sav, der passer bedst til dine saveopgaver og fremtidige gør-det-selv-projekter. Bestil den hjem fra udvalget på Bilka.dk i dag med ubegrænset returret. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!