Tænger

Mangler du en tang? Find en tang på Bilka.dk – hvad end du er på udkig efter en bidetang, en skævbider, låseringstang eller en helt fjerde. Vælg imellem nogle af markedets bedste brands som Bahco og Knipex.

Find din nye tang online

Det er ikke kun professionelle fagfolk, der bruger tænger i stor stil. En tang er et alsidigt redskab, som du kan bruge til mange af hverdagens små udfordringer. Det gælder bl.a. hvis du skal have justeret styret på din cykel, klippe ståltråd eller lignende over. Anvendelsesmulighederne er med andre ord mange, hvorfor du derfor gør klogt i at investere i en eller flere tænger til din værktøjskasse.

  • Klar hverdagens små udfordringer
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Stort udvalg - Find en tang til ethvert behov

Udvalget af forskellige tangtyper og -størrelser er stort på Bilka.dk. Du kan ligeledes vælge imellem forskellige mærker som Bahco og Knipex, hvor du kan regne med, at kvaliteten er helt i top.

Hvilken tang skal jeg vælge?

Der findes et væld af forskellige tangtyper. Hvilken du skal vælge, afhænger af opgaven.

  • Du kan bl.a. vælge en spidstang, der er en meget alsidig tang. Denne type tang som især kan anvendes til at holde fast i og gribe ting, de steder, hvor du ikke kan komme til med fingrene.
  • Hvis du har behov for at klippe et givet materiale over kan du vælge en bidetang eller en skævbider. En bidetang er stærk og kan ubesværet klippe jerntråd – fx ståltråd – over.
  • Vælg en låseringstang, hvis du, som navnet antyder, skal arbejde med låseringe. Der findes både låseringstænger til udendørs og indendørs låseringe.
  • Med en vandpumpetang, der også kaldes en papegøjeting, kan du nemt gribe om vandrør af forskellig art. Vandpumpetangen er også god til andre formål – herunder hvis du skal justere dit cykelstyr eller -sadel, men ikke ligger inde med en fastnøgle.

Bestil en tang til mange formål på Bilka.dk

Find den tang, der passer til dit behov i vores brede udvalg og bestil den hjem i dag. Vi giver dig ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!