Vinduer – forbedring og besparelse

At skifte vinduer i dit hus er ikke bare en kosmetisk ting – det er også en økonomisk investering. Du kan give dit hus en smukkere facade mens du skruer ned for varmeregningen og op for vurderinger. Hos Bilka.dk har vi et stort udvalg af vinduer til fornuftige priser, se herunder.

Køb nye vinduer, og få mange fordele

Hvis du gerne vil spare på varmeregningen, så er vinduerne et godt sted at starte – især, hvis du bor i et ældre hus. Skift dem selv, og spar håndværkerregningen. Her på Bilka.dk finder du en grundig guide til, hvordan du måler korrekt op og bestiller de rette vinduer, så du kan få glæde af alle fordelene:

  • Nye vinduer ser flot ud, og kan fjerne fugtgener, råd og svamp
  • Du sparer på varmeregningen, fordi de nye vinduer er tættere
  • Du kan få en højere pris for dit hus, hvis du er i gang med at sælge

Vil du gerne give dit hus et stort løft, så er både vinduer og døre et godt sted at starte – og hos Bilka.dk har vi et stort udvalg af begge dele.

Hvornår skal du vælge vinduer med energiglas?

Du kan vælge mellem almindelige vinduer og vinduer med energiglas, når du handler hos Bilka.dk. Er du i tvivl om, hvor det giver mening at montere vinduer med energiglas, så har vi samlet et par gode tips til, hvad du kan overveje herunder.

  • Almindelige vinduer er et godt valg, hvis du bor i et velisoleret hus eller skal sætte nye vinduer i, hvor der ikke er brug for høj varme. Vinduerne er et godt valg i almindelige huse og klæder langt de fleste facader.
  • Vinduer med energiglas er en god idé, hvis du vil spare endnu mere på varmeregningen og øge husets værdi. De er lavet til at holde på varmen og sørge for, at du ikke bruger mere energi end nødvendigt på at fyre. Det er et godt valg, hvis du vil undgå det dobbelte lag i de klassiske termoruder.

Lad dig inspirere af vores store udvalg, og bestil dine nye vinduer allerede i dag!