Postkasser

Er du på udkig efter en postkasse til dit hjem? Du finder en smart og rummelig postkasse eller pakkepostkasse i her på Bilka.dk. Vælg imellem forskellige modeller, designs og farver i udvalget, hvor du også kan købe en stander til din postkasse.

Find postkasse til hjemmet

Til trods for, at en stor del af posten nu havner i din e-Boks, er det stadig nødvendigt med en postkasse. Det gælder til både breve, postkort, reklamer og pakker fra onlinehandel, som langt de fleste efterhånden benytter sig af.

  • Bredt udvalg af postkasser
  • Forskellige typer – herunder almindelige postkasser og pakkepostkasser
  • Postkasser i bl.a. sort, stål, hvid og kobber


Du finder din nye postkasse i vores store udvalg på Bilka.dk, hvor du kan vælge forskellige typer i høj kvalitet. Herunder almindelige postkasser, postkasser med standere og pakkepostkasser.

Udvalget rummer modeller i mange forskellige designs og farver. Så der findes helt sikkert også en postkasse, der passer til dit hus. Hvis du allerede har en postkasse, men mangler en stander, kan du også bestille den fra udvalget her på siden.

 

Vælg en pakkepostkasse

En pakkepostkasse er en stor postkasse, som kan modtage både pakker og post. De findes i flere størrelser og farver. Hvis du får tilsendt mange pakker eller ofte shopper på nettet, så der en pakkepostkasse en god løsning for dig.

Har du plads til det, kan du med fordel vælge en stor pakkepostkasse. Den har plads til store som små pakker, så du kan få tilsendt dine pakker til din adresse. På den måde kan du undgå, at pakken bliver leveret til en pakkeshop, hvis den er for stor til en almindelig postkasse.

 

Postkasser i flere farver

Der findes postkasser i mange former og farver. Derfor kan du finde den postkasse, der passer bedst til grunden og dit hus. De mest almindelige farver til en postkasse er sort, hvid og grå.

Hvis du vælger en sort postkasse, skal du være opmærksom på, at bogstaverne skal kunne læses., så du kan få din post. De hvide postkasser tager imod skidt og snavs, så de kræver en vask engang imellem.

 

Hvor skal postkassen være placeret?

Det er ikke uvæsentligt, hvor du placerer din postkasse. Hvis den er forkert og uhensigtsmæssigt placeret, risikerer du, at du ikke modtager din post. Det er postloven, der bestemmer, hvordan din postkasse skal opstilles.

Ifølge Retsinformation.dk skal postkassen opstilles, så det er nemt for omdeleren at aflevere forsendelser direkte fra en offentlig adgangsvej. Derudover skal den være fri for grene, blade og stakit og have tilstrækkeligt med lys, så omdeleren kan se navn og husnummer.

Postkassen skal være fastgjort til en mur, et hegn eller en stander. For at gøre postudbringningen så effektiv og ubesværet som mulig, skal postkassen placeres, så brevindkastet har en indkasthøjde på 100-120 cm fra indkastets underkant til jorden.

 

Køb en postkasse online på Bilka.dk

Få styr på både post og pakker med en smart og rummelig postkasse eller pakkepostkasse fra Bilka.dk. Bestil den i dag  - vi tilbyder altid ubegrænset returret i tilfælde af, at varen ikke laver op til dine forventninger. Bilka.dk er er dit Hypermarked – her finder du alt, du skal bruge!