Stort udvalg af postkasser og husnumre

Er du på udkig efter en postkasse? Du finder en smart og rummelig postkasse eller pakkepostkasse i den bedste kvalitet her på Bilka.dk. Vælg imellem forskellige modeller, designs og farver i udvalget, hvor du også kan købe en stander eller husnumre til din postkasse.

Den rigtige postkasse til hjemmet

Til trods for at en stor del af posten nu havner i din e-boks, er det stadig nødvendigt med en postkasse. Det gælder til både breve, postkort, reklamer og ikke pakker fra onlinehandel, som langt de fleste efterhånden benytter sig af.

  • Stort udvalg
  • Forskellige typer – herunder almindelige postkasser og pakkepostkasser
  • Stærke priser

Du finder din nye postkasse i vores store udvalg på Bilka.dk, hvor du kan vælge forskellige typer i høj kvalitet. Herunder almindelige postkasser, postkasser med standere og pakkepostkasser. Udvalget rummer modeller i mange forskellige designs og farver. Så der findes helt sikkert også en postkasse, der passer til dit hus. Hvis du allerede har en postkasse, men mangler en stander eller et husnummer, kan du også bestille den fra udvalget her på siden.

Vælg en pakkepostkasse

En pakkepostkasse er en stor postkasse, som kan modtage både pakker og post. De findes i flere størrelser og farver. Du bør investerer i en pakkepostkasse, hvis du er en af de mange danskere, som shopper meget på nettet, eller hvis du er så heldig at få tilsendt mange pakker.

Har du plads til det, kan du med fordel vælge en rummelig pakkepostkasse. Denne type postkasse har plads til store som små pakker, så du kan få tilsendt dine pakker direkte på din adresse.

Postkasser - hvilke farver?

Der findes postkasser i alle former og farver. De mest almindelige er sorte, hvide og grå. Hvis man anskaffer sig en sort postkasse, skal man være opmærksom på, at almindelige dynamolabels ikke kan læses, da bogstaverne har samme farve som postkassen. De hvide postkasser tager godt imod skidt og snavs. Ud over at en postkasse skal følge de lovmæssige krav, skal den også passe til både huset og haven, da det er det første folk møder, når de kommer til grunden.

Husk den gældende postlov

Det er ikke uvæsentligt, hvor du placerer din postkasse. Hvis den er forkert og uhensigtsmæssigt placeret, risikerer du, at du ikke modtager din post. Det er postloven, der trådte i kraft i 2012, som dikterer at din postkasse skal stå ved vejen og fri for grene, blade og stakit. Så er det nemmere for postbuddet at komme til.

Postkassen skal desuden have tilstrækkeligt med lys, så navn og husnummer fremgår tydeligt. Deruodver skal den være fastgjort til en mur, et hegn eller en stander. For at gøre postudbringningen så effektiv og ubesværet som mulig, skal postkassen placeres, så den har en indkasthøjde på 100-120 cm.

Køb en postkasse online på Bilka.dk

Få styr på både post og pakker med en smart og rummelig postkasse eller pakkepostkasse fra Bilka.dk. Bestil den i dag  - vi tilbyder altid ubegrænset returret i tilfælde af, at varen ikke laver op til dine forventninger. Bilka.dk er er dit Hypermarked – her finder du alt, du skal bruge!