Dørbaldakiner

En dørbaldakin er en praktisk lille overdækning over døren. Fordelen er, at du ka’ stå i læ ved hoveddøren eller på altanen og få frisk luft. Helt uden at blive våd af regn, sne eller slud. Lyder det som en løsning for dig? Så se vores dørudhæng i forskellige mål.

Køb en dørbaldakin til hårde vejrforhold

Forestil dig, at du står foran hoveddøren. Mens du finder nøglerne frem, siler regnen eller sneen ned. Heldigvis bliver du ikke våd. Ovenover døren er der nemlig en dørbaldakin – også kendt som et dørudhæng eller overdækning. Fordelen er, at du: 

  • Undgår at blive våd og gennemblødt, mens du åbner eller lukker din dør 
  • Får et flot karakteristisk udtryk til dit hus eller ovenover altandøren 
  • Kan nyde frisk luft, uden at vandet kommer ind på gulvet eller ned på dig 

 

På Bilka.dk kan du tilmed vælge robuste dørudhæng i forskellige former og med gennemsigtige plader. De er alle lavet af stærke materialer, der kan klare tungt snefald og UV-stråler. Desuden kan du få et dørudhæng med et smart og sikkert låsende samlingssystem. For dig betyder det en hurtig og nem installation. 

Vil du også gerne nyde din terrasse – uanset vejret? Find en terrasseoverdækning i vores udvalg. Du kan også få bedre isolering med nye vinduer og døre i de rette materialer, størrelser og designs. 

 

Hvilket udhæng over døren skal du vælge?

Leder du efter et nyt udhæng over din dør? Så har du typisk tre klassiske modeller at vælge mellem: buet tag, fladt tag og det såkaldte sadeltag. Hvad der er bedst, det afhænger af dine muligheder og præferencer. 

Vælger du en af vores udhæng over døren med buet tag, får du en elegant bue med et mere romantisk udtryk. Dermed dannes der ikke samlinger på udhænget, og sneen kan let glide ned i siden. Desuden har overdækning med et buet tag ofte et blødere udtryk. 

Bestiller du i stedet en overdækning til hoveddøren med fladt tag? Glæd dig til et stramt og enkelt udtryk, der passer til de fleste hjem. De lige linjer er ideelle både over indgangspartier og som solafskærmning over vinduespartier. Vælg mellem en tynd flad plade eller en overdækning med en kubistisk form.